Libra Bank plateste cu pana la 100 lei clientii care economisesc

Libra Bank plateste cu pana la 100 lei clientii care economisesc

Banca demareaza maine campania „SuperOferta de la Libra Bank”, valabila pana la 30 iunie, in cadrul careia persoanele fizice si persoanele fizice autorizate care indeplinesc anumite criterii primesc bonusuri succesive in bani, la activarea unui card de economii Libra Mix sau la constituirea unui depozit. Astfel, persoanele fizice si PFA care obtin si isi activeaza

Banca demareaza maine campania „SuperOferta de la Libra Bank”, valabila pana la 30 iunie, in cadrul careia persoanele fizice si persoanele fizice autorizate care indeplinesc anumite criterii primesc bonusuri succesive in bani, la activarea unui card de economii Libra Mix sau la constituirea unui depozit.

Astfel, persoanele fizice si PFA care obtin si isi activeaza un card de economii Libra Mix in perioada promotiei si efectueaza minim 3 tranzactii la comercianti in primele 30 de zile de la activare, primesc 50 RON. Bonusul va fi virat de Libra Bank pe cardul clientului, dupa primele 30 de zile de la activarea cardului. Pe de alta parte, daca acestia isi constituie un depozit in valoare de minim 10 000 de lei, pe minim 3 luni, primesc un bonus de 30 de lei, virat de banca imediat dupa constituirea depozitului.

Mai mult, daca una din optiunile anterioare si utilizeaza Internet Banking pentru minim 2 operatiuni in primele 30 de zile (plati, schimb valutar etc), clientii persoane fizice si PFA primesc inca 20 RON, bonus virat in contul clientului dupa primele 30 de zile de la activarea primei optiuni. Bonusul se cumuleaza cu cele anterioare (50 RON pentru card, respectiv 30 RON pentru depozit).

In concluzie, daca un client isi face un card de economii Libra Mix (care ofera o dobanda de 13% pentru sume de peste 500 lei detinute in cont), deschide si un depozit de 10.000 de lei, isi activeaza serviciul de Internet Banking de la Libra si face doua operatiuni, va primi un bonus in cash de 100 de lei.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos