Libra Bank ofera produse speciale pentru psihologi

Libra Bank ofera produse speciale pentru psihologi

Libra Bank si Colegiul Psihologilor din Romania au initiat un parteneriat destinat dezvoltarii profesiei de psiholog si sprijinirii unor proiecte comune pentru promovarea  specialistilor din acest domeniu. Dupa experienta pozitiva dobandita ca primul „partener financiar al sectorului medical”, cu premii de excelenta pentru sprijinul acordat medicilor si profesiilor liberale, Libra Bank si-a extins oferta cu

Libra Bank si Colegiul Psihologilor din Romania au initiat un parteneriat destinat dezvoltarii profesiei de psiholog si sprijinirii unor proiecte comune pentru promovarea  specialistilor din acest domeniu.

Dupa experienta pozitiva dobandita ca primul „partener financiar al sectorului medical”, cu premii de excelenta pentru sprijinul acordat medicilor si profesiilor liberale, Libra Bank si-a extins oferta cu o gama de produse speciale pentru cabinetele de psihologie.

Astfel, cei care activeaza in acest domeniu pot contracta creditul FREUD pentru investitii si pentru activitate curenta, acordat pe o perioada maxima de pana la 25 de ani in cazul garantarii cu ipoteca.Banca nu solicita garantii reale daca suma contractata este sub 30.000 lei. De asemenea, nu se cer justificari cu privire la utilizarea banilor, iar la acordare se iau in calcul incasarile cabinetului si nu profitul. Clientul poate opta pentru o perioada de gratie de maxim 6 luni. In cazul rambursarii anticipate a creditului, banca nu percepe comisioane suplimentare.

Depozitele FREUD dedicate psihologilor si membrilor familiilor lor au dobanzi speciale constituite dintr-o dobanda standard si un bonus permanent de +0.25% pe an. Nu se percepe comision la deschiderea contului si a contului de depozit, la depuneri sau pentru lichidarea depozitului. Cardurile Libra Salary, Libra Mix si Libra Credit, concepute pentru incasarea salariului, pentru economii sau pentru necesar de credit, ofera beneficii suplimentare, se mai arata in comunicat.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos