Libra Bank ofera acces IMM-urilor la fonduri nerambursabile

Libra Bank ofera acces IMM-urilor la fonduri nerambursabile

Libra Bank si ANIMMC (Autoritatea Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii)au semnat un parteneriat de colaborare. Acest parteneriat va premite accesul IMM-urilor prin Libra Bank la fondurile nerambursabile, alocate dezvoltarii acestui sector.  In cadrul acestui parteneriat, prin Libra Bank vor fi derulate o parte din finantarile nerambursabile, acordate de bugetul de stat. Astfel, pot beneficia

Libra Bank si ANIMMC (Autoritatea Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii)au semnat un parteneriat de colaborare. Acest parteneriat va premite accesul IMM-urilor prin Libra Bank la fondurile nerambursabile, alocate dezvoltarii acestui sector. 

In cadrul acestui parteneriat, prin Libra Bank vor fi derulate o parte din finantarile nerambursabile, acordate de bugetul de stat. Astfel, pot beneficia de acest program intreprinderile mici si mijlocii,  microintreprinderile, precum si intreprinderile nou-infiintate . O conditie importanta mentionata in protocolul incheiat intre Libra Bank si ANIMMC se refera la destinatia acestor fonduri nerambursabile: ele vor fi alocate doar pentru proiectele de investitii in echipamente noi.

O data ce un IMM indeplineste conditiie de acces la finantare nerambursabila trebuie doar sa asigure din surse proprii 15% din valoarea totala a proiectului propus, restul proiectului putand fi finantat de catre Libra Bank. Indiferent de valoarea totala a proiectului pentru care apeleaza la banca, finantarea nerambursabila pe care o primeste IMM-ul este de maximum 50.000 euro.

Mai mult, in completarea finantarii nerambursabile puse la dispozitie de catre ANIMMC, pentru a sprijini accesul IMM-urilor la aceste fonduri, FNGCIMM (Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri) va garanta creditele acordate acestora de catre banci.

Ca si principali beneficiari ai acestui program, IMM-urile nu numai ca vor primi fonduri nerambursabile, dar, mai mult,  isi vor putea finanta proiectele intr-un mod simplu, fara birocratie, apeland direct la Libra Bank.

“IMM-urile reprezinta o sfera de maxim interes pentru Libra Bank si suntem ferm convinsi ca parteneriatul semnat recent cu ANIMMC va sustine eforturile bancii noastre de a oferi acestora finantarea de care au nevoie. IMM-urile sunt firme in plina dezvoltare, iar reprezentantii lor nu au timp pentru birocratie si proceduri complicate; de aceea Libra Bank ofera solutii simple, specializate pe afacerea respectiva si mai ales rapide, singurele modalitati de a veni in intampinarea ritmului intens de activitate al unui IMM”, a declarat Emil Bituleanu, Vicepresedinte Libra Bank.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos