Libra Bank majoreaza dobanzile la depozitele in lei cu pana la 1,5%

Libra Bank majoreaza dobanzile la depozitele in lei cu pana la 1,5%

 Libra Bank mareste, de marti, dobanzile la depozitele in lei ale populatiei si firmelor cu marje cuprinse intre 0,5 si 1,5 puncte procentuale, in functie de scadenta, pana la un nivel maxim de 10,5% pe an la depozitele constituite pe un an cu plata la termen, a anuntat luni banca. Dobanda acordata posesorilor de card

 Libra Bank mareste, de marti, dobanzile la depozitele in lei ale populatiei si firmelor cu marje cuprinse intre 0,5 si 1,5 puncte procentuale, in functie de scadenta, pana la un nivel maxim de 10,5% pe an la depozitele constituite pe un an cu plata la termen, a anuntat luni banca.

Dobanda acordata posesorilor de card de economii Libra Mix pentru cel putin 500 lei pastrati pe card a crescut pana la 8% pe an, se arata in comunicat.
Pentru depozitele in lei la o luna cu plata la scadenta banca plateste o dobanda fixa de 8,75% pe an, in crestere de la nivelul anterior de 8% pe an.

La depozitele la termen de trei luni, dobanda variabila platita de banca s-a mentinut la 9,5% pe an. Totodata, pentru economiile constituite cu scadenta la sase luni, banca a marit dobanda anuala de la 9,50% la 10%, la cele la noua luni – de la 9% la 10%, iar pentru cele cu maturitate la 12 luni, de la 9% la 10,5% pe an, potrivit datelor bancii.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos