Libra Bank lanseaza un nou produs de creditare pentru companii

Libra Bank lanseaza un nou produs de creditare pentru companii

Incepand din aceasta luna Libra Bank lanseaza un produs de creditare special destinat companiilor. Noul produs poarta denumirea de Sconto Credit, se adreseaza persoanelor juridice furnizori ai marilor retaileri, supermarketuri sau hypermarket-uri si este acordat in baza facturilor, se arata intr-un comunicat de presa, remis BankingNews. Pentru a reflecta cat mai bine necesitatile reale de

Incepand din aceasta luna Libra Bank lanseaza un produs de creditare special destinat companiilor. Noul produs poarta denumirea de Sconto Credit, se adreseaza persoanelor juridice furnizori ai marilor retaileri, supermarketuri sau hypermarket-uri si este acordat in baza facturilor, se arata intr-un comunicat de presa, remis BankingNews. Pentru a reflecta cat mai bine necesitatile reale de finantare ale clientilor, suma acordata este calculata in functie de volumul tranzactiilor, putand ajunge pana la 500 000 RON. Noul produs de creditare are o serie de avantaje importante, printre care faptul ca documentatia necesara obtinerii creditului este minima, iar garantiile se constituie foarte rapid, fara costuri suplimentare. De asemenea, perioada de analiza este redusa la 3 zile din momentul depunerii documentatiei complete iar clientii pot detine controlul complet al cheltuielilor proprii.

„Ca urmare a specializarii de nisa a bancii noastre, experienta ne-a ajutat sa identificam oportunitatea abordarii unei categorii speciale de clienti, respectiv furnizori ai marilor retaileri. Am studiat cu atentie business-urile acestora si am constatat ca putem interveni in sustinerea si chiar dezvoltarea acestor companii. Suntem constienti de impactul pozitiv al unor astfel de solutii rapide asupra desfasurarii afacerilor clientilor nostri.” a declarat Alina Papa, Director Divizia Marketing si Comunicare din cadrul Libra Bank.

Solutiile de finantare oferite prin intermediul Sconto Credit sunt accesibile tuturor clientilor persoane juridice eligibile din judetele in care Libra Bank are sucursale. De asemenea, toti clientii care solicita finantare prin Sconto Credit beneficiaza de activarea gratuita a serviciului Internet Banking care ofera comisioane reduse cu 30% fata de cele practicate la ghiseele bancii.

Libra Bank este pozitionata si recunoscuta drept „Banca Profesiilor Liberale”. Misiunea sa este sa fie un partener financiar de încredere pentru fiecare dintre clientii sai – specialisti ai profesiilor liberale, IMM-uri si persoane fizice. Prin cele 23 de sucursale ale sale, Libra Bank raspunde nevoilor financiare a peste 5000 de IMM-uri si 9000 de centre de sanatate, clinici, cabinete medicale, medici, birouri de avocatura si contabilitate si alti specialisti ai profesiilor liberale.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos