Libra Bank a lansat un credit pentru firmele din domeniul productiei si distributiei

Libra Bank a lansat un credit pentru firmele din domeniul  productiei si distributiei

Libra Bank a lansat o linie de credit pentru persoane juridice cu o cifra de afaceri anuala de minim 10 milioane de lei, cu o valoare maxima a facilitatii de 500.000 de lei, firmelor solicitandu-li-se gaj pe stocurile de marfa. Produsul este destinat firmelor cu activitati in domeniul productiei si distributiei, se arata intr-un comunicat

Libra Bank a lansat o linie de credit pentru persoane juridice cu o cifra de afaceri anuala de minim 10 milioane de lei, cu o valoare maxima a facilitatii de 500.000 de lei, firmelor solicitandu-li-se gaj pe stocurile de marfa. Produsul este destinat firmelor cu activitati in domeniul productiei si distributiei, se arata intr-un comunicat al Libra Bank.

Firmele pot contracta linia de credit pe o perioda maxima de 12 luni, rambursarea se face integral la scadenta liniei, iar dobanda se plateste lunar, doar pentru suma utilizata.

Fondurile pot fi utilizate de firme pentru plati catre furnizori, salarii, viramente la bugetul de stat, curente sau restante, sau pentru refinantarea altor credite. Valoarea maxima a facilitatii de creditare per companie sau grup de companii variaza in functie de cifra de afaceri. Astfel, aceasta este de pana la 200. 000 de lei, pentru firmele cu cifra de afaceri de peste 10 milioane de lei si de 350.000 de lei pentru o cifra de afaceri de peste 20 de milioane de lei.  Pentru firmele care depasesc pragul de 30 de milioane de lei, finantarea poate fi de maxim 500.000 de lei.
          
In ceea ce priveste garantiile, Libra Bank solicita gaj pe stocul de marfa existent, cesiunea politei de asigurare in favoarea bancii pentru stocul de marfa adus in garantie si doua bilete la ordin in alb, emise de solicitant in favoarea bancii, avalizate de actionarii sau asociatii semnificativi.
           

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos