Libra Bank a deschis o agentie intr-un spital

Libra Bank a deschis o agentie intr-un spital

Libra Bank – Banca Profesiilor Liberale a inaugurat recent prima unitate bancara proprie care functioneaza in incinta unei institutii medicale, la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Maria Sklodowska Curie” Bucuresti. Acest demers face parte din programul mai amplu derulat de Libra Bank sub brandul LIBRA MEDICAL, program care se axeaza pe dezvoltarea produselor, serviciilor

Libra Bank – Banca Profesiilor Liberale a inaugurat recent prima unitate bancara proprie care functioneaza in incinta unei institutii medicale, la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Maria Sklodowska Curie” Bucuresti. Acest demers face parte din programul mai amplu derulat de Libra Bank sub brandul LIBRA MEDICAL, program care se axeaza pe dezvoltarea produselor, serviciilor si facilitatilor oferite medicilor.

Decizia Libra Bank de a deschide unitati in spitale dovedeste preocuparea reala a bancii de a continua relatia solida de parteneriat cu mediul profesional medical, care intra astfel intr-o noua etapa. Alegerea Spitalului Marie Curie ca o prima locatie a avut la baza aprecierea pentru viziunea acestei institutii medicale cu privire la importanta modernizarii sale si dorinta de a crea un mediu cat mai propice desfasurarii activitatii medicale.

Prin crearea unui punct de lucru Libra Bank situat atat de aproape de specialistii sectorului medical, acestia beneficiaza de acces mai comod si rapid la serviciile bancare, economisind timpul alocat deplasarii intr-o alta locatie. Unitatea Libra Bank – “Maria Sklodowska Curie” le ofera toate serviciile bancare si produse dedicate cu conditii particularizate pentru nevoile personalului medical:

* conturi curente si diverse operatiuni bancare;
* credite pentru nevoi personale;
* creditele HIPOCRATE pentru investitii sau cu obiect nedeterminat;
* creditul cu dobanda 0% si discount de la furnizori;
* linia de credit Adepto pe 3 ani;
* creditul Start-Up;
* depozitele cu bonus +0,25% pentru personalul medical si membrii familiilor acestora;
* cardurile LIBRA MEDICAL, care pot fi emise in varianta card de economii (cu dobanda acordata de  banca de 9.5%), card de credit (cu perioada de gratie de 56 de zile) sau card de salarii (cu posibilitate overdraft);
* cardurile LIBRA BUSINESS – PROFESSIONALS pentru cabinete medicale (cu posibilitatea definirii  de catre titular a unor limite de utilizare pentru fiecare posesor).

Programul de lucru al unitatii Libra Bank – “Maria Sklodowska Curie” este de luni pana vineri de la ora 09.00 la 17.00. Coordonatele de contact sunt: telefon 0742-103.846, email: agentia.curie@librabank.ro. Totodata, Libra Bank a instalat un bancomat propriu la intrarea in Spitalul Marie Curie. De altfel, reteaua de bancomate Libra Bank localizate in unitati sanitare este in extindere in tara, incluzand in prezent: Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila” Bucuresti, Spitalul CFR nr. 2 Bucuresti, Spitalul Municipal Campina, Spitalul Judetean de Urgenta Bihor, Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea, Spitalul Judetean de Urgenta Valcea.

Din 2004, cand Libra Bank a lansat in premiera pe piata romaneasca produse bancare pentru medici,  peste 3.800 de clinici private, cabinete si laboratoare medicale au contractat credite Libra Bank si aproape 1.000 de medici si cabinete sunt posesori de card LIBRA MEDICAL sau LIBRA BUSINESS – PROFESSIONALS. In timp, banca si-a diversificat produsele si solutiile financiare dedicate sectorului sanitar, ajungand sa furnizeze oferta cea mai cuprinzatoare de pe piata.

Libra Bank a obtinut un premiu de excelenta pe segmentul medical in 2005 si si-a extins treptat portofoliul de produse in sfera profesiilor liberale, obtinand un nou premiu ca Banca Profesiilor Liberale in 2007. In structura portofoliului de credite al Libra Bank, peste 30% sunt contractate de clienti avand profesii liberale, din care peste 70% sunt medici. Libra Bank este, din anul 2003, membra a fondului american de investitii New Century Holdings, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, cu investitii de peste 3 miliarde USD in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane USD in Romania. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos