Libra Bank a dat credite de 1,2 milioane lei medicilor stomatologi, in mai putin de o saptamana

Libra Bank a dat credite de 1,2 milioane lei medicilor stomatologi, in mai putin de o saptamana

 Libra Bank, controlata de fondul de investitii New Century Holdings, a dat credite in valoare de peste 1,2 milioane lei medicilor stomatologi in perioada expozitiei de medicina dentara desfasurata in perioada 9 -12 aprilie, a anuntat luni banca. Libra Bank a aprobat 47 de dosare de credit Hipocrate pentru investitii in perioada expozitiei de medicina dentara Denta

 Libra Bank, controlata de fondul de investitii New Century Holdings, a dat credite in valoare de peste 1,2 milioane lei medicilor stomatologi in perioada expozitiei de medicina dentara desfasurata in perioada 9 -12 aprilie, a anuntat luni banca.

Libra Bank a aprobat 47 de dosare de credit Hipocrate pentru investitii in perioada expozitiei de medicina dentara Denta 2008. Cererile au venit din partea cabinetelor stomatologice si laboratoarelor de tehnica dentara, atatin varianta cu discont de la furnizori, cat si in varianta standard, se arata in comunicat.

Portofoliul de credite al Libra Bank este format dinimprumuturi pentru reprezentantii profesiunilor liberale in proportie de peste 30%, pentru companii (47%) si din credite pentru populatie, cu o pondere de 23%, potrivit datelor companiei.

Peste 70% din numarul clientilor Libra Bank cu profesii liberale sunt medici, se mai spunein comunicat.

Volumul creditelor acordate profesiunilor liberalein 2007 a fost de 83,6 milioane lei, reprezentand 31,78% din volumul total al creditelor acordate de Libra Bank.

Soldul creditelor pentru profesiunile liberale acordate de Libra Bank ajunsese, pe 31 decembrie 2007, la 124,8 milioane lei, reprezentantii bancii estimand, pentru anul acesta, o crestere cu pana la 50% pe acest segment.
NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos