Leumi lanseaza o campanie promotionala pentru creditele in lei destinate firmelor

Leumi lanseaza o campanie promotionala pentru creditele in lei destinate firmelor

Bank Leumi Romania a lansat astazi creditul in lei pentru firmele care doresc sa devina clienti ai bancii. Produsul este parte a unei campanii de promovare a creditelor acordate in moneda nationala, banca alocand pentru aceasta actiune 100 milioane RON. Societatile pot accesa sume cuprinse intre 100.000 RON si 2.4 milioane RON, termenul de rambursare

Bank Leumi Romania a lansat astazi creditul in lei pentru firmele care doresc sa devina clienti ai bancii. Produsul este parte a unei campanii de promovare a creditelor acordate in moneda nationala, banca alocand pentru aceasta actiune 100 milioane RON. Societatile pot accesa sume cuprinse intre 100.000 RON si 2.4 milioane RON, termenul de rambursare fiind de maxim 5 ani (60 luni).

Dobanda este de 9% si perioada de procesare a documentatiei pentru aprobarea creditului  de 24 de ore. Aceasta oferta este diponibila doar in perioada 24 martie – 30 aprilie 2008. Bank Leumi precizeaza ca, in cazul in care ROBOR 1M va creste cu mai mult de 20% fata de nivelul ROBOR 1M valabil pentru data acordarii facilitatii, va decide o majorare proportionala a dobanzii la credit.

"Intr-un moment in care conditiile de creditare se inaspresc datorita evenimentelor de pe pietele financiare internationale, Bank Leumi Romania doreste sa acorde un modest sprijin companiilor care doresc sa-i devina clienti, prin reducerea costurilor ce trebuie suportate de catre acestia”  – a declarat Laurentiu Mitrache, Director General al Bank Leumi Romania.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos