Leul prinde puteri intr-o zi importanta!

Leul prinde puteri intr-o zi importanta!

Banca Nationala a României a afisat astazi un curs de referinta de 4,3222 lei/euro, in vreme ce dolarul american a fost cotat la 3,2369 lei/dolar. Euro se depreciaza cu peste 3 bani, in timp ce dolarul continua sa se aprecieze cu 1,74 bani.   Cursul BNR de vineri a fost de 4,3533 lei/euro. Pentru dolarul

Banca Nationala a României a afisat astazi un curs de referinta de 4,3222 lei/euro, in vreme ce dolarul american a fost cotat la 3,2369 lei/dolar. Euro se depreciaza cu peste 3 bani, in timp ce dolarul continua sa se aprecieze cu 1,74 bani.
 

Cursul BNR de vineri a fost de 4,3533 lei/euro.

Pentru dolarul american, BNR a afisat un curs de referinta de 3,2369 lei/dolar, cu 0,54% mai mare fata de nivelul de 3,2195 lei/dolar din sedinta anterioara.

Pe piata monetara, dobânzile pe termen foarte scurt au crescut fata de sedinta precedenta.

Astfel, BNR a afisat in prima parte a zilei un nivel mediu al dobânzii la depozitele atrase (ROBID) pentru o zi (overnight) de 5,32% pe an, fata de 5,13% in sedinta precedenta, in timp ce pentru depozitele overnight plasate (ROBOR), dobânda a urcat la 5,82% pe an, de la 5,63% in sedinta anterioara.

 

Fata de anul trecut, in aceiasi data, cursul este mai mare. BNR anunta atunci 4,26 lei pentru un euro.
 

Viceguvernatorul BNR, Cristian Popa, a declarat joi ca leul este printre cele mai stabile monede din regiune, in conditiile in care s-a depreciat fata de euro cu mai putin de 3% de la inceputul anului.

 
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos