Leul este lovit de astenie la inceputul primaverii

Leul este lovit de astenie la inceputul primaverii

Dupa o luna februarie in care s-a apreciat si a „inghetat” in jurul nivelului de 3,65 lei pentru un euro, martie incepe prost pentru leu. In prima zi de tranzactionare din aceasta luna, leul s-a depreciat, continuand evolutia din ultima zi a lui februarie. Cursul de referinta anuntat de BNR pentru euro in 3 martie

Dupa o luna februarie in care s-a apreciat si a „inghetat” in jurul nivelului de 3,65 lei pentru un euro, martie incepe prost pentru leu. In prima zi de tranzactionare din aceasta luna, leul s-a depreciat, continuand evolutia din ultima zi a lui februarie. Cursul de referinta anuntat de BNR pentru euro in 3 martie este de 3,7617, cu mai mult de 3 bani peste cel stabilit in 29 februarie. Cotatiile monedei europene in raport cu leul au urcat in prima ora de tranzactionare pana la 3,79 lei.

Leul a cunoscut o perioada de apreciere in februarie, coborand sub pragul de 3,7 lei/euro peste care sarise in februarie. In ultima zi a ultimii luni de iarna, cursul de referinta a crescut cu peste 7 bani, atingand nivelul maxim al lunii, de 3,7269 lei. Specialistii din piata spun ca aceasta tendinta de depreciere a leului se manifesta pe fondul persistentei sentimentului negativ de pe pietele externe si in ton cu evolutia celorlalte valute din regiune.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos