Leii asigurarilor vaneaza in haita

Leii asigurarilor vaneaza in haita

ING Bank Romania in colaborare cu Generali Asigurari au lansat doua servicii de asigurari pentru persoane fizice: ING Asigurare Locuinta si ING Casco. Potrivit directorului general al Generali Asigurari, Tudor Moldovan, polita ING Asigurare Locuinta ofera facilitatea cazarii temporare a proprietarilor unei locuinte care au suferit in urma unor calamitati. El a argumentat ca Generali

ING Bank Romania in colaborare cu Generali Asigurari au lansat doua servicii de asigurari pentru persoane fizice: ING Asigurare Locuinta si ING Casco. Potrivit directorului general al Generali Asigurari, Tudor Moldovan, polita ING Asigurare Locuinta ofera facilitatea cazarii temporare a proprietarilor unei locuinte care au suferit in urma unor calamitati. El a argumentat ca Generali Asigurari, gratie unei colaborari cu compania Europa Asistent, poate asigura cazarea pagubitilor. In acest sens vor… avea la dispozitie o retea de hoteluri si mici pensiuni in care pot locui persoanele pe timpul refacerii locuintei avariate.

Referindu-se la simbolurile celor doua companii, care sunt doi lei, directorul Generali, Tudor Moldovan a spus: "Incepe colaborarea intre cei doi lei, care pot sta la aceeasi masa. Primele discutii intre cele doua companii au inceput in urma cu sase luni. Era vorba despre doua sisteme catre trebuiau combinate in asa fel incat sa se poata vinde. Acesta este doar inceputul. Mai avem in plan si alte asigurari potrivite, a subliniat directorul Generali Asigurari, Tudor Moldovan.
 
Pentru primele noua luni ale anului, Generali Asigurari a incasat 140 de milioane RON din asigurari non viata si 27 de milioane de RON din cele de viata. In schimb, pentru sfarsitul anului sunt estimate incasari de 260 – 270 de milioane RON. In acest an s-a inregistrat o crestere a primelor de asigurare cu 20 – 30% fata 2005. In opinia directorului Generali, Tudor Moldovan, principalul factor al cresterii l-a reprezentat clasa mijlocie si cota unica de impozitare.
 
Suma medie asigurata in cazul unei locuinte evaluate la 50.000 de euro este de 100 de euro pe an, a precizat Moldovan. In schimb, pentru zonele cu risc seismic ridicat, polita prevede o fransiza de 0,75 la suta din suma asigurata. Mentionam ca polita ING Asigurare Locuinta are o valabilitate de cinci ani, iar ING Casco o valabilitate de un an. Puteti beneficia de o reducere de pana la 15% din valoarea asigurata in cazul in care alegeti suportarea unei unei fransize 1%. Produsele vor fi vandute in cele peste 100 de ING Office-uri din toata tara, prin intermediul Amsterdam Broker.
 
Persoanele care isi deschid un cont curent la ING Office beneficiaza de aceste produse in conditii avantajoase. Este vorba despre administrarea facila a contractelor: prima de asigurare se debiteaza din contul curent Cont’ ROL, lunar sau in rate trimestriale. Conturile se pot alimenta in Self’Bank pana la ora 23, iar polita se prelungeste automat. De asemenea, se poate face asigurarea locuintei si a bunurilor aflate in ea, chiar daca beneficiarul politei locuieste cu chirie. Clientul beneficiaza si de bonusuri exprimate in reducerea primei de asigurare pentru polita Casco, daca in anii precedenti nu au fost daune. Totodata, vehiculul avariat este remorcat gratuit, la fel si transportul pasagerilor, prin intermediul Europ Assistance, partenerul Generali Asigurari. De mentionat ar mai fi faptul ca puteti beneficia de asistenta 24 de ore, timp de 7 zile pe saptamana prin linia telefonica disponibila pentru urgente.
 
Oferta ING Bank pentru persoane fizice cuprinde in prezent: cont curent cu dobanda actualizata la soldul zilei (6,85% pentru un sold de minimum 700 RON), produse de asigurare a locuintelor si autovehiculelor, credite pentru achizitia locuintelor si a terenurilor, credite pentru nevoi pesonale fara girant/fara avans, linie de credit atasata contului curent, carduri ING Visa si Mastercard.

Nicoleta Margineanu
nicoleta.margineanu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos