Lectia de marketing: bradul de Craciun

Lectia de marketing: bradul de Craciun

Millennium Bank isi continua campania de promovare pe piata romaneasca intr-un mod inedit si foarte eficient: ofera cadou bucurestenilor un Brad de Craciun gigant, de 76 de metri, opt etaje, un diametru de 26 de metri, 290 de tone, impodobit cu peste 2 milioane de beculete. Ce poate fi mai semnificativ decat un asemenea cadou,

Millennium Bank isi continua campania de promovare pe piata romaneasca intr-un mod inedit si foarte eficient: ofera cadou bucurestenilor un Brad de Craciun gigant, de 76 de metri, opt etaje, un diametru de 26 de metri, 290 de tone, impodobit cu peste 2 milioane de beculete. Ce poate fi mai semnificativ decat un asemenea cadou, care va putea fi admirat in Piata Unirii in perioada 1 decembrie – 6 ianuarie? … Probabil ca nimic! In perioada mentionata, Bradul Millennium va fi gazda a numeroase evenimente si spectacole care celebreaza orasul Bucuresti si spiritul Craciunului. 

Millennium cu bradul si Primaria cu bordurile

Conferinta de presa prilejuita de lansarea proiectului de constructie a Bradului Millennium le-a dat posibilitatea jurnalistilor de a adresa numeroase intrebari primarului general al Capitalei, Adriean Videanu, subiectul principal fiind constituit de traficul infernal din Bucuresti si de lucrarile de reabilitare a drumurilor care par a nu se mai finaliza. Cea mai interesanta intrebare, definitorie pentru activitatea ineficienta a Primariei Capitalei, a fost: "Punem si niste borduri in jurul bradului?".

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos