Leasing: BRD Sogelease lanseaza - Oferta in lei

23 februarie 2012

BRD Sogelease a lansat "Oferta in lei", o alternativa de finanţare avantajoasa adresata clienţilor persoane juridice, menita sa vina in intampinarea nevoilor curente de investiţii ale acestora.

Oferta speciala presupune condiţii avantajoase in vederea achiziţionarii de autovehicule si echipamente, si anume: dobanda incepand de la 10.9% p.a., avans minim de 15% si o perioada de finanţare de pana la 60 de luni.

"Ne bucuram sa furnizam pieţei oferte competitive care raspund adecvat condiţiilor existente in acest moment pe piaţa romaneasca. Oferta in lei completeaza gama noastra de produse si suntem convinsi ca vom avea tot mai multe solicitari de finanţare in moneda naţionala in perioada urmatoare", a declarat Vorles Morlot, Directorul General al BRD Sogelease.

Filiala a BRD - Groupe Societe Generale, BRD Sogelease este, din punctul de vedere al valorii bunurilor finanţate, printre primele societaţi de leasing din Romania, filiale ale unor banci sau instituţii bancare. Membru fondator al Asociaţiei de Leasing si Servicii Financiare Nebancare (ALB), BRD Sogelease IFN S.A. este constant prezenta in topul celor mai mari societaţi de leasing din Romania. ALB numara in prezent 33 de societaţi de leasing si 7 societaţi de credit de consum, ce reprezinta grupuri financiare nebancare de renume si cu reprezentare internaţionala. «Asociaţia Societaţilor Financiare - ALB Romania», organizaţie afiliata la Federaţia Europeana a Asociaţiilor Societaţilor de Leasing - Leaseurope si membra a Federaţiei Creditului de Consum din Europa - Eurofinas, reprezinta un total de circa 92% din totalul pieţei de leasing din Romania si aproximativ 63% din piaţa creditului de consum.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro