Lansarea de noi produse bancare ar putea revigora afacerile imobiliare

Lansarea de noi produse bancare ar putea revigora afacerile imobiliare

Lansarea unor noi produse bancare ar putea revigora vanzarile de locuinte, dupa ce in prima parte a anului numarul de tranzactii imobiliare a fost cu circa 3.000 mai mic fata de perioda similara a anului trecut, potrivit directorului departamentului rezidential al companiei imobiliare Neocasa. Georgiana Sandu spune ca in perioada urmatoare unii clienti vor iesi

Lansarea unor noi produse bancare ar putea revigora vanzarile de locuinte, dupa ce in prima parte a anului numarul de tranzactii imobiliare a fost cu circa 3.000 mai mic fata de perioda similara a anului trecut, potrivit directorului departamentului rezidential al companiei imobiliare Neocasa. Georgiana Sandu spune ca in perioada urmatoare unii clienti vor iesi din starea de expectativa, iar tranzactiile ar putea fi reluate.

"Cred ca bancile vor veni mereu cu oferte bune care sa atraga si care sa fie acceptate de populatie. Odata cu lansarea de noi produse bancare va creste implicit numarul persoanelor care vor apela la credite, dar si al tranzactiilor. Acest lucru va duce la o revigorare pe piata imobiliara. In plus, o parte din clienti vor iesi din aceasta stare de expectativa in care au fost in ultimele luni datorita unor evenimente importante si a zvonisticii, iar acest lucru va duce la o crestere a tranzactiilor", a mai spus directrorul departamentului rezidential Neocasa, Georgiana Sandu.

Potrivit reprezentantilor companiei, numarul de tranzactii cu apartamente de pe piata imobiliara a scazut inca din 2007, cand au fost inregistrate cu 6% mai putine tranzactii decat in 2006, iar anul acesta s-a ajuns la o scadere si mai importanta, fiind inregistrate cu circa 3.000 de unitati mai putin tranzactionate decat in 2007.

Georgiana Sandu a mai declarat joi, in cadrul unui seminar pe teme imobiliare, ca preturile locuintelor vechi ar putea sa scada cu pana la 30% pana la sfarsitul anului 2009, in timp ce locuintele noi vor inregistra o crestere de  pret cu 5% in urmatoarea perioada.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos