La Banca Transilvania, prietenul la nevoie se cunoaste

La Banca Transilvania, prietenul la nevoie se cunoaste

Clientii Bancii Transilvania sunt din nou premiati. Prin campania “Vino cu un prieten”, BT isi premiaza clientii, persoane fizice sau juridice, pentru fiecare depozit constituit la recomandarea lor, in perioada 19 ianuarie – 19 aprilie a.c., de o terta persoana. Cei care “vin cu un prieten” care isi constituie un depozit vor beneficia, la scadenta

Clientii Bancii Transilvania sunt din nou premiati. Prin campania “Vino cu un prieten”, BT isi premiaza clientii, persoane fizice sau juridice, pentru fiecare depozit constituit la recomandarea lor, in perioada 19 ianuarie – 19 aprilie a.c., de o terta persoana. Cei care “vin cu un prieten” care isi constituie un depozit vor beneficia, la scadenta depozitului respectiv, de un premiu echivalent cu o dobânda de 0,5% / an, in valoare neta de pâna la 600 de lei sau echivalentul in valuta, calculata la suma depusa in depozitul “prietenului”. In promotie intra depozitele standard – in lei, EURO sau USD – din oferta BT.

Pentru ca un client sa fie premiat, depozitul nou trebuie, asadar, sa fie constituit la recomandarea acestuia. In plus, suma trebuie pastrata la BT pâna la scadenta inscrisa pe contractul de depozit. In ceea ce priveste valoarea depozitului constituit in perioada promotiei, aceasta trebuie sa fie, in cazul recomandarii unei persoane fizice, de minimum 5.000 EUR, 20.000 lei sau 7.000 USD, iar in cazul in care recomandarea vine din partea unei persoane juridice, conditia este ca depozitele sa fie de 10.000 EUR, 40.000 lei ori 14.000 USD.

BT incurajeaza economisirea – pe lânga premii – prin practicarea de dobânzi foarte atractive la depozitele in lei si in EUR, pentru persoanele fizice si juridice, bonificând, de exemplu, cu 13,75% depozitele in lei pe 111 zile si cu 7,50% depozitele constituite in EUR, pe termen de 77 de zile. Toate depozitele din oferta BT au dobânzi fixe pentru intreaga perioada de constituire si sunt real pozitive, cu beneficii pentru clienti. “Vino cu un prieten” este o ocazie in plus pentru BT de a-si rasplati clientii pentru incredere si fidelitate.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos