KBC Lease a finalizat preluarea Romstal Leasing

KBC Lease a finalizat preluarea Romstal Leasing

Divizia KBC Lease a grupului financiar belgian KBC a finalizat achizitia a 99,34% din actiunile Romstal Leasing, cea mai mare companie independeta de leasing de pe piata romaneasca, transmite Reuters. "Cu aceasta preluare, KBC a realizat incaun pas important in vederea realizarii strategiei de expansiune in Europa Centralasi de Est, a doua piata a companiei",

Divizia KBC Lease a grupului financiar belgian KBC a finalizat achizitia a 99,34% din actiunile Romstal Leasing, cea mai mare companie independeta de leasing de pe piata romaneasca, transmite Reuters.

"Cu aceasta preluare, KBC a realizat incaun pas important in vederea realizarii strategiei de expansiune in Europa Centralasi de Est, a doua piata a companiei", a anuntat KBC.

De asemenea, KBC a preluat controlul asupra firmei INK Insurance Broker, al saptelea mare broker de asigurari din Romania, in cadrul tranzactiei de 70 milioane de euro, anuntata pe 15 decembrie.

Romstal Leasing a incheiat anul trecut 4.650 de contracte de leasing in valoare totalade 139,2 milioane de euro, aproape dublu fata de nivelul consemnat in 2005.

Compania are o retea de 20 de puncte de lucru in principalele orase, precum Arad, Brasov, Constanta, Cluj, Iasi, Pitesti, Ploiesti si Timisoara. Oficialii firmei vizeaza, panala finele anului, extinderea retelei teritoriale cu inca 12 birouri locale.

Infiintatain anul 1998, Romstal Leasing finanteaza in sistem leasing financiar autoturisme, autoutilitare, motociclete, vehicule comerciale grele, echipamente si imobile.

KBC, cu activitati in sectorul bancar si al asigurarilor, este prezenta pe pietele din Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia si Slovenia.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos