KBC Group intra pe piata romaneasca a creditelor de consum cu o investitie de 12 milioane euro

KBC Group intra pe piata romaneasca a creditelor de consum cu o investitie de 12 milioane euro

KBC Group lanseaza creditele de consum in Romania printr-o investitie initialade tip greenfield de 12 milioane euro, atras de potentialul mare de crestere a acestei piete in urmatorii ani, a declarat directorul general al KBC Consumer Finance, Bart Vanhaeren. "Romania e una dintre tarile din Europa Centralasi de Est (ECE) cu cel mai mare numar de

KBC Group lanseaza creditele de consum in Romania printr-o investitie initialade tip greenfield de 12 milioane euro, atras de potentialul mare de crestere a acestei piete in urmatorii ani, a declarat directorul general al KBC Consumer Finance, Bart Vanhaeren.

"Romania e una dintre tarile din Europa Centralasi de Est (ECE) cu cel mai mare numar de locuitori, respectiv 21,7 milioane, si cu o crestere economicasuperioaramediei acestei regiuni. Grupul a investit intr-o primaetapa12 milioane de euro si intentionam sasporim investitiile in viitor intr-un mod durabil si profitabil", a mentionat Vanhaeren.

"Dorim sadevenim un jucator cheie in urmatorii ani pe piata din Romania. Costul mediu pe produs va fi de 20%, poate fi intre 14% si cel mult 25%, nu insa pana la 30% ca la alti concurenti, deoarece vrem sa avem o bazas anatoasa de clienti", a adaugat directorul general al KBC Consumer Finance.

KBC Consumer Finance ofera din martie 2008 credite de consum la puncte de vanzare (POS) in Romania si coopereazacu retailerii carora le oferaservicii menite saii sprijine pentru dezvoltarea propriilor afaceri.

"Dorim sadevenim un jucator-cheie in urmatorii ani. Vrem sa ajungem printre primii trei jucatori din piata", a precizat Vanhaeren.

Compania va oferi trei produse principale – credite la puncte de vanzare, credite de nevoi personale si carduri in sisteme revolving (reinnoibile).

Produsele vor fi distribuite prin reteaua proprie de puncte de vanzare specializate in credite, agenti broker, telemarketing, internet, parteneriate cu retailerii pentru credite la punctele de vanzare si prin alte companii.

In martie 2008, KBC a inceput sa ofere credite la punctele de vanzare in cooperare cu retailerii din Romania care au aderat la KBC Business Partner.

KBC intentioneaza sa lanseze credite de nevoi personale si carduri care vor fi distribuite clientilor romani prin diverse canale.

In prezent compania are 50 de angajati in Bucuresti si estimeaza ca isi va extinde personalul pana la 130 de persoane pana la sfarsitul lui 2008. Pana atunci, activitatea companiei va avea o acoperire teritoriala la nivelul intregii tari.

KBC Consumer Finance are unitati operationale in patru tari: Polonia, Belgia, Cehia si Romania.
NewsIn
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos