Jumatate dintre bancheri au o parere foarte proasta despre institutia in care lucreaza

Jumatate dintre bancheri au o parere foarte proasta despre institutia in care lucreaza

Statistic vorbind, bancherii au cele mai mari lefuri din toate ramurile economiei romanesti. In aceste conditii, multi s-ar putea astepta ca acestia sa aiba numai cuvinte de lauda despre banca in care lucreaza. Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa. Potrivit unui sondaj realizat de www.BankingJobs.ro, aproape jumatate din votanti (47%) au spus ca au

Statistic vorbind, bancherii au cele mai mari lefuri din toate ramurile economiei romanesti. In aceste conditii, multi s-ar putea astepta ca acestia sa aiba numai cuvinte de lauda despre banca in care lucreaza. Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa.

Potrivit unui sondaj realizat de www.BankingJobs.ro, aproape jumatate din votanti (47%) au spus ca au o parere foarte proasta despre banca in care lucreaza. In cadrul acestui sondaj au participat 590 de vizitatori ai site-ului, care au raspuns la intrebarea "Ce parere ai despre banca la care lucrezi?".

In ierarhia numarului de voturi obtinute in sondaj urmeaza opiniile situate la celalalt capat al barometrului aprecierii. Astfel, 22,2% dintre cei care votanti spun ca au o parere foarte buna despre banca in care muncesc. Restul participantilor la sondaj au fost mai moderati in aprecieri. Parerile bune sau proaste si-au impartit in mod aproape egal numarul de voturi, fiecare inregistrand un procent de aproximativ 15%.

www.BankingJobs.ro este un site de joburi care vizeaza exclusiv sistemul bancar, cea mai mare parte a vizitatorilor fiind angajati ai bancilor sau persoane care vor sa obtina un loc de munca in banca. Pana acum sunt inregistrati aproximativ 1.100 de utilizatori care si-au facut un cont, cea mai mare parte avand CV-ul completat. Dintre acestia, peste 80% sunt persoane care lucreaza intr-o banca. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos