Jaf armat la Banca Transilvania

Jaf armat la Banca Transilvania

O agentie a Bancii Transilvania din Cluj Napoca, din cartierul Manastur, a fost atacata in jurul orei 17:10 de doi indivizi inarmati, care purtau cagule pe fata. Acestia au jefuit institutia de credit de o suma de bani, amenintand una dintre casiere cu pistoalele. Suma furata se ridica la valoarea de aproximativ 70.000 de euro. Cei doi

O agentie a Bancii Transilvania din Cluj Napoca, din cartierul Manastur, a fost atacata in jurul orei 17:10 de doi indivizi inarmati, care purtau cagule pe fata. Acestia au jefuit institutia de credit de o suma de bani, amenintand una dintre casiere cu pistoalele. Suma furata se ridica la valoarea de aproximativ 70.000 de euro. Cei doi hoti au actionat intai atacand si lovind agentul de paza al bancii, dupa care au mers la casierie, amenintand angajata institutiei.

"Suma sustrasa este asigurata si, prin urmare, nu sunt riscuri de pierderi nici pentru clienti, nici pentru banca. Din fericire, nimeni nu a fost ranit in acest incident. Politia a intervenit, in acest caz, cat se poate de operativ. Mentionam ca unitatile BT, bancomatele si toate celelalte echipamente electronice de plati functioneaza absolut normal, incidentul neavand niciun alt impact asupra activitatii bancii. BT considera ca acest incident este izolat, iar in prezent sunt in derulare procedurile specifice pentru identificarea si prinderea agresorilor de catre organele abilitate. Activitatile bancare ale Agentiei BT Manastur vor fi reluate conform programului obisnuit, incepand de luni", se precizeaza intr-un comunicat de presa al Bancii Transilvania.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos