Israelienii de la Leumi mizeaza pe un profit de 2,5 mil. euro

Israelienii de la Leumi mizeaza pe un profit de 2,5 mil. euro

Bank Leumi, filiala lola a unuia din grupurile financiare israeliene de top, vizeaza anul acesta un profit net de circa 4 milioane de dolari (2,5 milioane de euro), dupa ce a reusit sa iasa de pe pierderi in 2007. Israelienii au intrat pe piata locla in 2006, cand au preluat un jucator de mici dimensiuni,

Bank Leumi, filiala lola a unuia din grupurile financiare israeliene de top, vizeaza anul acesta un profit net de circa 4 milioane de dolari (2,5 milioane de euro), dupa ce a reusit sa iasa de pe pierderi in 2007.

Israelienii au intrat pe piata locla in 2006, cand au preluat un jucator de mici dimensiuni, Eurom Bank, printr-o tranzactie de 34 de milioane de dolari.

Banca a terminat 2007 cu un castig net de aproape jumatate de milion de dolari, depasind astfel planul care prevedea doar atingerea pragului de rentabilitate, in conditiile in care anul trecut a fost unul de tranzitie. (Ziarul Financiar)

ANUNT IMPORTANT. In perioada 17 – 19 aprilie 2008, la Institutul Bancar Roman, va avea loc cea de-a doua editie a TARGULUI BANKINGJOBS. Evenimentul ofera tuturor celor care doresc sa se angajeze in domeniul bancar un bun prilej de a intra in contact direct cu specialistii de resurse umane ale institutiilor de credit. Alte detalii pe www.targulbankingjobs.ro .

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos