Isarescu: vechii bancheri, cand greseau, isi punea pistolul la tampla

Isarescu: vechii bancheri, cand greseau, isi punea pistolul la tampla

Prezent la aniversarea a 20 de ani de la infiintarea Institutului Bancar Român, Gurnatorul Mugur Isarescu a tinut sa explice cum relatia de credit este fundamental umana, de incredere, si abia in secundar o relatie tehnica, ceea ce face ca etica si profesionalismul sa fie esentiale, pentru a construi un profil de bancher caracterizat de

Prezent la aniversarea a 20 de ani de la infiintarea Institutului Bancar Român, Gurnatorul Mugur Isarescu a tinut sa explice cum relatia de credit este fundamental umana, de incredere, si abia in secundar o relatie tehnica, ceea ce face ca etica si profesionalismul sa fie esentiale, pentru a construi un profil de bancher caracterizat de "onestitate, moralitate, simt al dreptatii si echilibrului". Isarescu a amintit ca desi e aparent lipsita de moralitate, lumea financiara s-a construit pe incredere, pe norme etice clare, chiar daca uneori nescrise.

"Bancherii când dadeau gres aveau un singur gest: isi puneau pistolul la tâmpla. Nu erau reguli, dar nu mai puteau iesi in societate. Nu exista un formalism, erau mai degraba cutume si norme de conduita", a mai spus Isarescu.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos