Isarescu: Nu mai ies la restaurant pentru ca… oamenii ma intreaba cat va fi cursul

Isarescu: Nu mai ies la restaurant pentru ca… oamenii ma intreaba cat va fi cursul

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a declarat joi intr-o conferinta de presa pe teme economice ca nu mai iese la restaurant de 15 ani pentru ca “ii statea mancarea in gat”. “In timp ce mancam veneau oameni sa ma intrebe cat va fi cursul a doua zi. In Romania toti sunt foarte interesati de curs

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a declarat joi intr-o conferinta de presa pe teme economice ca nu mai iese la restaurant de 15 ani pentru ca “ii statea mancarea in gat”. “In timp ce mancam veneau oameni sa ma intrebe cat va fi cursul a doua zi. In Romania toti sunt foarte interesati de curs ”, a declarat Isarescu.
 
Potrivit acestuia, cursul e influentat de cei care au posibilitatea sa fie auziti in media. “Eu sunt de partea celor care sustin ca Romania trebuie sa isi calculeze propriul curs potential. Ar fi bine un institut de cercetare sa o faca, nu neaparat BNR", a mai spus Isarescu. La seminar Mugur Isarescu a insistat pe necesitatea ca Romania sa calculeze un curs real efectiv şi să încerce să adere la zona euro cu o rata de schimb aflata in zona de echilibru.

In ceea ce priveste opiniile ca o depreciere poate sustine economia, Isarescu s-a aratat de acord pana la punctul in care cursul de schimb nu se vede in inflatie.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos