Isarescu face lobby pentru sucursala RBS din Romania

Isarescu face lobby pentru sucursala RBS din Romania

Sucursala RBS este una dintre cele mai solide banci din Romania, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, sugerand ca o eventuala includere a acesteia intr-o "banca rea" este nefondata. "Am citit si eu ce a scris presa straina. Chiar m-am uitat peste bilantul bancii si arata foarte bine. RBS, fosta ABN Amro, este una dintre

Sucursala RBS este una dintre cele mai solide banci din Romania, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, sugerand ca o eventuala includere a acesteia intr-o "banca rea" este nefondata. "Am citit si eu ce a scris presa straina. Chiar m-am uitat peste bilantul bancii si arata foarte bine. RBS, fosta ABN Amro, este una dintre cele mai solide banci din Romania", a spus Isarescu. Intrebat daca a discutat cu reprezentantii grupului bancar britanic, guvernatorul a afirmat ca directorul sucursalei din Romania ar trebui sa aiba o pozitie impotriva includerii RBS Romania intr-o "banca rea".

Publicatia britanica The Times a relatat ca Royal Bank of Scotland (RBS), controlata de stat si cu activitati si in Romania, ar putea separa operatiunile in doua entitati, o "banca buna" si una "rea", ultima incluzand si afacerile de retail din estul Europei, ce ar urma sa fie vandute. Stephen Hester, directorul executiv al RBS, ar urma sa prezinte planul in aceasta saptamana, dupa anuntul celor mai mari pierderi ale unei companii britanice din istorie, de pana la 28 miliarde lire sterline.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos