IPF in topul celor mai responsabile companii financiare din lume

IPF in topul celor mai responsabile companii financiare din lume

IPF isi pastreaza, pentru al cincilea an consecutiv, pozitia in indicele global de dezvoltare durabila FTSE4Good Grupul britanic International Personal Finance, din care face parte Provident Financial România, si-a pastrat, pentru al 5-lea an consecutiv, pozitia in prestigiosul clasament FTSE4Good, care masoara in mod obiectiv rezultatele companiilor care respecta cele mai inalte standarde de responsabilitate

IPF isi pastreaza, pentru al cincilea an consecutiv, pozitia in indicele global de dezvoltare durabila FTSE4Good
Grupul britanic International Personal Finance, din care face parte Provident Financial România, si-a pastrat, pentru al 5-lea an consecutiv, pozitia in prestigiosul clasament FTSE4Good, care masoara in mod obiectiv rezultatele companiilor care respecta cele mai inalte standarde de responsabilitate corporativa, recunoscute la nivel mondial.

Inca o data, IPF a indeplinit criteriile de performanta FTSE4Good in toate tarile in care activeaza, inclusiv România. IPF a obtinut un scor total de 99 de puncte din 100 posibile, punctaj care claseaza grupul, in termeni comparativi, pe locul trei, alaturi de alti lideri mondiali din supersectorul sau.

Lansat in 2001, indexul FTSE4Good reprezinta un set de standarde de referinta pentru companiile responsabile din punct de vedere social, care vor sa-si masoare obiectiv performanta cu ajutorul unor criterii independente, recunoscute la nivel mondial. Astfel, companiile incluse in indicele FTSE4Good indeplinesc standardele globale de responsabilitate sociala si isi desfasoara activitatea in mod sustenabil.
"Dezvoltarea durabila si creditarea responsabila stau la baza strategiei grupului IPF si suntem incântati ca acestea sunt confirmate, pentru al cincilea an consecutiv, de pozitionarea pe un loc fruntas in indicele global FTSE4Good. Credem ca o afacere sustenabila este esentiala pentru a ne atinge obiectivele financiare pe termen lung si pentru a le oferi valoare clientilor si actionarilor nostri" a declarat Gerard Ryan, presedintele grupului IPF.
Grupul IPF are la baza un model de business cu o experienta de peste 130 de ani in Marea Britanie si este in topul celor mai puternice 250 de companii britanice listate la Bursa din Londra. Grupul are peste 2,5 milioane de clienti in cinci tari din Europa si in Mexic si este al doilea cel mai mare angajator britanic din Europa Centrala si de Est.
Provident este singura institutie financiara din România care ofera serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului, prin intermediul caruia clientii pot primi banii in 48 de ore chiar la ei acasa, unde un agent ii va vizita apoi pentru incasarea ratelor. Provident are peste 700 de angajati si colaboreaza cu circa 3.800 de agenti independenti in 60 de orase din intreaga tara. In cei 6 ani de prezenta pe piata locala, Provident a oferit servicii financiare pentru peste 500.000 de clienti si a investit peste 140 de milioane de euro in România.
Pe lânga serviciile financiare simple si personalizate, Provident deruleaza campanii de responsabilitate sociala care vizeaza educatia financiara, precum "Bugetul Familiei", dar si campanii de dezvoltare a comunitatilor locale, precum "Fiecare parc are povestea lui".
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos