Invierea creditarii: Oferta speciala de Paste cu dobanzi mai mici la imprumuturi

Invierea creditarii: Oferta speciala de Paste cu dobanzi mai mici la imprumuturi

GarantiBank a lansat la inceputul acestei luni o oferta speciala valabila pentru toate creditele acordate persoanelor fizice in perioada 1 martie – 14 mai 2010, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. In cadrul acestei oferte, dobanda pentru orice tip de credit, in orice valuta, este redusa cu 0,5% fata de cea standard. Totodata,

GarantiBank a lansat la inceputul acestei luni o oferta speciala valabila pentru toate creditele acordate persoanelor fizice in perioada 1 martie – 14 mai 2010, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. In cadrul acestei oferte, dobanda pentru orice tip de credit, in orice valuta, este redusa cu 0,5% fata de cea standard. Totodata, clientii pot beneficia de o perioada de gratie flexibila de 3 luni, in care acestia nu platesc absolut nimic, niciun fel de dobanda sau comision. De asemenea, acestia pot opta pentru a lua toate cele trei luni de gratie odata sau pot alege sa beneficieze de acestea separat, oricand in primii trei ani de la acordarea creditului, in functie de nevoile proprii.

„Unul dintre obiectivele noastre principale din acest an ramane acela de a incuraja creditarea persoanelor fizice si juridice. Urmand tendintele pietii, am operat deja doua reduceri de dobanda pentru creditele in euro si lei de la inceputul anului si pana in acest moment, oferind astfel unele dintre cele mai bune conditii de creditare din prezent. Suntem convinsi ca, prin aplicarea acestei noi reduceri la dobanzile standard, clientilor nostri le va fi mult mai usor sa acceseze un credit pentru a-si cumpara casa dorita, pentru a pleca in vacanta de Paste mult asteptata sau pentru a-si indeplini orice alta dorinta.”, a declarat Murat Atay, Director General GarantiBank.

Conditiile speciale ale acestei oferte se aplica unei game extinse de credite pentru persoane fizice: credit pentru nevoi personale fara garantii, credit pentru nevoi personale cu garantii reale, credit auto, credit imobiliar, credit ipotecar. Inca de la inceputul acestui an GarantiBank a oferit clientilor sai persoane fizice conditii speciale la creditele acordate. In cadrul campaniei pentru creditele auto, lansata in octombrie 2009 si prelungita pana la sfarsitul lunii martie 2010, clientii au optiunea de a alege intre dobanda fixa sau variabila redusa cu pana la 1,5%, comisionul de acordare fiind mai mic cu 50%.

Totodata, GarantiBank a prelungit oferta speciala pentru angajatii din sectorul public, care pot beneficia de produse de creditare si economisire in conditii avantajoase: dobanda redusa cu 1% pentru orice credit, dobanda mai mare cu 0,5% pentru orice depozit si un bonus de 50 RON la activarea cardului de credit Bonus Card. Si cadrele didactice din orice forma de invatamant beneficiaza de la sfarsitul anului trecut de un produs dedicat, creditul „Summa cum laude”. Acesta ofera o dobanda redusa cu 1,2% fata de cea standard, valabila pe toata durata contractului, reducerea la jumatate a comisionului de acordare si posibilitatea de a opta pentru 4 luni perioada de gratie (iulie, august, septembrie, octombrie) in fiecare dintre primii 4 ani de la acordarea creditului. Clientii pot afla detalii despre produsele si serviciile oferite de GarantiBank accesand www.garantibank.ro sau sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234 (numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie fixa sau mobila) sau + 4 021 200 9494 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea de telefonie).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos