Investitia Ta – un nou concept de asigurari de viata de la Interamerican

Investitia Ta – un nou concept de asigurari de viata de la Interamerican

Compania INTERAMERICAN Romania a lansat un nou concept pentru asigurari de viata, de tip “Uni-Linked”. Produsul asigura clientilor posibilitatea de a-si largi gama de investitii cu trei fonduri administrate in lei. Obiectivul principal al noilor polite de viata este obtinerea cresterii activelor pe termen mediu si lung. – Noutatea, in privinta acestui recent program pentru

Compania INTERAMERICAN Romania a lansat un nou concept pentru asigurari de viata, de tip “Uni-Linked”. Produsul asigura clientilor posibilitatea de a-si largi gama de investitii cu trei fonduri administrate in lei. Obiectivul principal al noilor polite de viata este obtinerea cresterii activelor pe termen mediu si lung. –

Noutatea, in privinta acestui recent program pentru asigurari, denumit “Investitia Ta” este ca, pe langa cele patru fonduri de investitii (in euro), deja existente, pune la dispozitia clientilor inca trei fonduri de investitii, de aceasta data administrate in lei. Acestea din urma, botezate RONSAFE, RONMEDIU si RONPLUS  sunt structurate pe trei grade- risc scazut, mediu si ridicat.

Obiectivul investitional al acestora este de a obtine o crestere a activelor pe termen mediu si lung, investitiile fiind directionate conform optiunilor clientului catre fondurile puse la dispozitie de catre INTERAMERICAN, atat in tara cat si in strainatate.

Planurile de investitii sus-mentionate ofera posibilitatea sporirii veniturilor investind in fonduri ce opereaza cu euro sau lei, adoptand o strategie pe termen mediu si lung. Programul de investitii RONDAFE actioneaza in proportie de 50 la suta in obligatiuni municipale si in depozite bancare, titluri de stat si certificate de depozit. Fondul are un grad de risc scazut.

Programul RONMEDIUM opereaza  in proportie de 50 la suta in obligatiuni corporatiste, 30 la suta in actiuni cotate la Bursa si 20 la suta in obligatiuni municipale, depozite bancare si obligatiuni guvernamentale. Fondul are un grad de risc mediu. Cat priveste programul de investitii RONPLUS, acesta investeste in procentaj de 80 la suta in actiuni ale companiilor cotate pe piata busiera. Fondul are grad de risc ridicat.

De retinut ca, asigurarea de viata se face nu numai individual, ea putand fi realizata si pe firma (de grup), adica aceasta isi asigura intregul personal. Prin faptul ca varietatea de programe este cat se poate de  trasparenta, explicand toate posibilitatile de risc, si ca in functie de riscul asumat ai sansa de a-ti construi propriul plan investitional, programul in ansamblul lui poate fi apreciat drept cea mai buna polita de asigurari de viata existenta pe piata.

Alexandru Stroe
alex.stroe@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos