Intra pe Internet inainte de a te duce la banca

Intra pe Internet inainte de a te duce la banca

De ce? Pentru a scuti un drum la banca, facut pentru a ridica documentele necesare deschiderii  unui cont sau accesarii unui credit. Multe banci usureaza viata clientului, oferind on-line aceste documente. Pe site-urile acestor banci poti sa gasesti si sa descarci formularele tip necesare. Astfel nu trebuie sa te mai deplasezi la banca. Ai nevoie

De ce? Pentru a scuti un drum la banca, facut pentru a ridica documentele necesare deschiderii  unui cont sau accesarii unui credit. Multe banci usureaza viata clientului, oferind on-line aceste documente. Pe site-urile acestor banci poti sa gasesti si sa descarci formularele tip necesare.

Astfel nu trebuie sa te mai deplasezi la banca. Ai nevoie doar de o imprimanta pentru a le printa, le completezi, dupa care te duci la banca pentru accesa produsul ales. Nu ti se pare mai simplu?

O partea din bancile din Romania ofera clientilor aceste formulare on-line. In marea majoritatea cazurilor, ele sunt destinate clientilor persoane fizice.

BCR, cea mai mare banca romaneasca, are grija de clientii sai din acest punct de vedere. De pe site-ul bancii puteti descarca cererea de credit, adeverinta de salariu si adeverinta de venit, pe care trebuie sa le completati daca vreti un imprumut de la BCR. De asemenea, de pe site se pot descarca si formularele necesare persoanelor fizice autorizate si persoanelor juridice care doresc un credit BCR.

Pentru a obtine un card trebuie completat un formular on-line, dupa care banca va va suna pentru confirmarea datelor introduse. Banca se angajeaza ca va elibera cardul in 4 zile, la unitatea pe care ai ales-o.

BCR are active insa doua variante ale site-ului, unul mai vechi si altul mai nou. In functie de browser-ul folosit si setarile acestuia vi se va deschide unul dintre ele. Pe cel vechi, http://www.bcr.ro/irj/portal/?site=bcrro, nu gasesti aceste formulare. Ele se gasesc insa pe varianta mai noua, http://www.bcr.ro/irj/portal/?site=bcr_ro.

Pe pagina de web a BRD se gasesc documentele necesare persoanelor fizice pentru a lua un credit. Poti descarca declaratia angajamentelor de plata,  adeverinta de venit a solicitantului de credit si a girantului. Astfel de formulare pot fi gasite si pe site-urile Finansbank (adeverinta de salariu) si HVB Bank (adeverinta de salariu si cerere de credit). In sectiunea creditelor destinate persoanelor fizice de pe pagina de Internet a Bancii Tiriac suntem anuntati ca se pot descarca toate formularele necesare pentru a lua un credit: mai multe tipuri de cereri de credit, in functie de imprumutul pe care il dorim, si adeverinta de venit. Tot nevoilor persoanelor fizice este destinata si sectiunea de documente de pe pagina de web a Bancii Romanesti. Aici gasesti documente necesare pentru un credit, pentru carduri de credit sau formulare pentru deschiderea de conturi curente.

Daca vrei produse oferite de Alpha Bank, pe site-ul bancii se gasesc formularele necesare persoanelor fizice pentru deschiderea unui cont curent (cererea de deschidere cont curent cu titular unic si cererea de deschidere cont curent cu titulari multipli) si pentru a accesa oricare din tipurile de credit oferite de banca: de nevoi, auto sau pentru locuinte. Persoanelor juridice le sunt puse la dispozitie formularele pentru deschiderea unui cont curent.

Si bancile mai mici ofera astfel de servicii pe paginile de Internet proprii, iar unele au dezvoltat acest serviciu chiar mai bine decat banci cu mai multi clienti. Astfel, de pe site-urile bancilor Emporiki Bank si Carpatica se pot descarca toate formularele necesare atat pentru produsele destinate persoanelor fizice, cat si cele pentru persoanele juridice.

Bogdan Popescu
bogdan.popescu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos