Intesa Sanpaolo Bank si-a dublat reteaua

Intesa Sanpaolo Bank si-a dublat reteaua

Intesa Sanpaolo Bank detine în prezent o retea de 92 de unitati dupa ce în 2008 si-a dublat practic reteaua teritoriala. Cele mai noi sucursale inaugurate de Intesa Sanpaolo Bank sunt cele din Bucuresti (3 unitati), precum si cele din Ramnicu Valcea si Arad, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis de banca. În primul

Intesa Sanpaolo Bank detine în prezent o retea de 92 de unitati dupa ce în 2008 si-a dublat practic reteaua teritoriala. Cele mai noi sucursale inaugurate de Intesa Sanpaolo Bank sunt cele din Bucuresti (3 unitati), precum si cele din Ramnicu Valcea si Arad, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis de banca. În primul trimistru al anului banca va mai deschide alte 4 – 5 unitati. De asemenea în cursul acestui an Intesa Sanpaolo Bank va inaugura si primele sucursale speclializate, dedicate unui anumit segment de piata (private banking, respectiv large corporate).  

Riccardo Parasporo, Director general adjunct Intesa Sanpaolo Bank declara: „Dupa ce anul trecut am deschis de aproape 4 ori mai multe sucursale decat în 2007, obiectivul nostru este sa ne consolidam statutul de banca universala cu distributie nationala. În plus vom încerca sa extindem la nivelul întregii tari noul model pilot de sucursala open space implementat cu succes anul trecut în Piata Unirii din Bucuresti, în premiera la nivelul întregului grup Intesa Sanpaolo”.

Reteaua Intesa Sanpaolo Bank este formata din unitati universale, ce se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor si IMM-urilor. Intesa Sanpaolo Bank ofera clientilor sai de la operatiuni bancare clasice (conturi curente în lei si valuta, depozite bancare cu dobanzi speciale, carduri si credite), pana la Internet Banking, noul pachet de produse si servicii Lider, solutii financiare complexe si asistenta bancara dedicata investitorilor straini prin intermediul structurii I-Desk. De asemenea, unitatile Intesa Sanpaolo Bank efectueaza operatiuni de schimb valutar si dispun de cate un bancomat (ATM).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos