Intesa Sanpaolo Bank rasplateste agricultorii cu reduceri de dobanzi la credite

Intesa Sanpaolo Bank rasplateste agricultorii cu reduceri de dobanzi la credite

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara a Grupului Intesa Sanpaolo, lanseaza campania Sfertul Agricol adresata clientilor si investitorilor in agricultura. Pana la finalul lunii ianuarie a anului viitor, toti fermierii care vor accesa unul dintre cele 3 produse promovate in cadrul acestei campanii, respectiv Linia de credit Recolta, Creditul Umbrela Agricola si Creditul Agricol de Primavara vor

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara a Grupului Intesa Sanpaolo, lanseaza campania Sfertul Agricol adresata clientilor si investitorilor in agricultura. Pana la finalul lunii ianuarie a anului viitor, toti fermierii care vor accesa unul dintre cele 3 produse promovate in cadrul acestei campanii, respectiv Linia de credit Recolta, Creditul Umbrela Agricola si Creditul Agricol de Primavara vor beneficia de o reducere de un sfert (25%) din marja de dobanda, pentru ultimul sfert din perioada de creditare.

"Intesa Sanpaolo Bank isi adapteaza constant portofoliul de produse si servicii la noile realitati ale pietei, pozitionandu-se ca un adevarat partener al agricultorilor si unul dintre cei mai dinamici jucatori pe acest segment. Ca o dovada in acest sens, o pondere semnificativa din noile imprumuturi acordate in primele 8 luni ale anului in curs pentru sectorul IMM si micii intreprinzatori au avut ca destinatie agricultura", a declarat Stefano Burani, Vicepresedinte (Chief Business Officer) in cadrul Intesa Sanpaolo Bank.

Banca ofera in prezent 12 solutii de finantare dedicate agriculturii si are in portofoliu o gama completa de produse si servicii complementare pentru suportul clientilor ce activeaza in acest domeniu. De asemenea, Intesa Sanpaolo Bank are acorduri de colaborare cu principalii actori si organizatii implicate activ in acest sector – Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii ( FNGCIMM), etc

Intesa Sanpaolo Bank ofera solutii pornind de la cele pentru finantarea activitatilor curente (Linia de credit “Recolta", Creditul agricol – de toamna si de primavara, o serie de credite acordate in baza parteneriatelor cu APIA si FGCR), credite de investitii pentru cumpararea de terenuri agricole, achizitia de masini si echipamente ori dotarea cu sisteme de irigatii si pana la co-finantarea proiectelor din fonduri structurale – Masura 121, 123, 312 sau alte masuri derulate prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR).

Aceste credite sunt oferite in conditii atractive pentru client, respectiv perioade de gratie stabilite de comun acord, grafice de rambursare adaptate sezonalitatii din agricultura si garantii flexibile, incluzand si posibilitatea de a accepta garantii din partea fondurilor si institutiilor de garantare a creditelor din Romania. Mai multe informatii despre produsele si serviciile destinate exclusiv sectorului agricoul sunt disponibile pe site-ul bancii www.intesasanpaolobank.ro la sectiunea IMM / Credite Destinate Agriculturii, in orice unitate teritoriala Intesa Sanpaolo Bank sau apeland gratuit Serviciul suport clienti la Tel Verde 0800.800.888.

Cu o istorie de peste 400 de ani, Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, printre liderii din Europa, ce ofera servicii pentru 20 milioane de clienti. Grupul este prezent in Europa Centrala si de Est, in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord, cu peste 1.500 de unitati ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce opereaza in 12 tari din regiune.

Pe piata locala, Intesa Sanpaolo Bank are o retea nationala de circa 90 de unitati si active totale de peste 5 miliarde lei.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos