Intesa Sanpaolo Bank lanseaza Platinum MasterCard din fibra de carbon

Intesa Sanpaolo Bank lanseaza Platinum MasterCard din fibra de carbon

Intesa Sanpaolo Bank inoveaza piata locala a cardurilor de credit prin lansarea MasterCard Platinum, un produs premium cu un design avangardist ce asigura servicii de top si oferte exclusiviste tuturor posesorilor. Noul card Platinum este o adevarata declaratie de design si imita atat vizual, cat si tactil fibra de carbon, un material extrem de rezistent

Intesa Sanpaolo Bank inoveaza piata locala a cardurilor de credit prin lansarea MasterCard Platinum, un produs premium cu un design avangardist ce asigura servicii de top si oferte exclusiviste tuturor posesorilor. Noul card Platinum este o adevarata declaratie de design si imita atat vizual, cat si tactil fibra de carbon, un material extrem de rezistent si, in egala masura, usor. MasterCard Platinum ofera acces la o limita superioara de fonduri de pana la 30.000 euro, oriunde in lume, in deplina siguranta datorita standardului EMV, transpus prin tehnologia Chip & Pin.

„Prin noul card banca noastra ofera practic un mic diamant clientilor sai cu un status social inalt. Putem face usor aceasta paralela deoarece fibra de carbon ce confera un design unic cardului Platinum are la baza aceeasi structura din atomi de carbon ca si cunoscuta bijuterie. Ne bucuram sa putem contribui acum la succesul si confortul absolut al partenerilor nostri si speram ca acestia sa poata folosi acest card premium chiar in urmatoarea calatorie de afaceri sau vacanta”, a declarat Nicola’ Calabro, CEO Intesa Sanpaolo Bank.

Mastercard Platinum este un card de credit embosat, cu dubla functionalitate (credit si debit), atasat unui cont curent in lei. Cardul este emis pe o perioada de 4 ani cu prelungiri automate succesive. Poate fi utilizat atat in mediu electronic, cat si offline, la nivel national si international la comercianti, unitati bancare si automate bancare ce afiseaza sigla MasterCard.

Acestia se pot bucura, de asemenea, de beneficiile specifice unui asemenea card premium – asigurari, servicii de asistenta personala, acces in business lounge-uri ale aeroporturilor din intreaga lume si oferte personalizate in reteaua de comercianti din catalogul Premium Collection. Programele premium dezvoltate la nivel global de MasterCard urmaresc sa raspunda asteptarilor consumatorilor si, in acelasi timp, sa fie un real sprijin pentru institutiile financiare in fidelizarea clientilor de top.”

Noul card Platinum garanteaza toate avantajele cardurilor Gold, la care se adauga, in premiera pentru acest tip de produs pe piata romaneasca, servicii de asistenta personala de inalta calitate, prin serviciul Concierge, oferit de AXA Group, prin intermediul MasterCard. in plus, gratie programului Priority Pass posesorii cardului au acces in peste 500 de saloane VIP sau Business Lounge-uri in aeroporturi din 275 de orase aflate in circa 100 de tari.

„Colaborarea pentru lansarea cardului Platinum MasterCard consolideaza parteneriatul excelent, existent la nivel international, intre Intesa Sanpaolo Bank si MasterCard”, a precizat Denisa Mateescu, General Manager pentru Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. „Suntem convinsi ca design-ul exclusivist al noului produs MasterCard Platinum va fi apreciat de posesorii de carduri din Romania.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos