Intesa Sanpaolo Bank continua programul educational Bursa Intercultura pentru al VI-a an consecutiv

Intesa Sanpaolo Bank continua programul educational Bursa Intercultura pentru al VI-a an consecutiv

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara a Grupului Intesa Sanpaolo, ofera pentru al VI-lea an consecutiv un program de burse de studiu in Italia adresate elevilor de liceu din Romania. La acest proiect, intitulat generic Bursa Intercultura, pot participa elevii de la orice liceu din Romania, care in anul scolar curent studiaza in clasa a 9-a sau

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara a Grupului Intesa Sanpaolo, ofera pentru al VI-lea an consecutiv un program de burse de studiu in Italia adresate elevilor de liceu din Romania. La acest proiect, intitulat generic Bursa Intercultura, pot participa elevii de la orice liceu din Romania, care in anul scolar curent studiaza in clasa a 9-a sau a 10-a (nascuti intre 01.01.1996 – 01.06.1998 pentru posibilitatea de a efectua 1 an scolar (clasa a 10-a sau a 11-a), in Italia.

In valoare de 12.000 euro, Bursa Intercultura acopera toate cheltuielile necesare, inclusiv transportul si cazarea, timp de un an in cadrul unei familii italiene fiind astfel complet integrati in mediul social si scolar din Italia.

"Bursa Intercultura este un program de studiu gratuit initiat si sustinut la nivel local exclusiv de catre Intesa Sanpaolo Bank, iar rezultatele si calitatea aplicatiilor sunt din ce in ce mai bune de la an la an. Sustinerea educatiei si promovarea proiectelor dedicate copiiilor si tinerilor reprezinta o componenta de baza a strategiei noastre de responsabilitate sociala.", a declarat Ezio Salvai, CEO Intesa Sanpaolo Bank.

Detalii complete despre programul de burse Intercultura, formularele de inscriere, testimoniale ale altor liceeni romani care au absolvit acest program si alte informatii utile sunt disponibile in sectiunea Cariere a web site-ului Intesa Sanpaolo Bank, in orice unitate teritoriala Intesa Sanpaolo Bank sau apeland gratuit Serviciul suport clienti la Tel Verde 0800.800.888.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos