Intesa Sanpaolo Bank aduce din nou AC Milan in Romania

Intesa Sanpaolo Bank aduce din nou AC Milan in Romania

Intesa Sanpaolo Bank aduce in perioada 14 – 18 iunie, pentru a doua oara consecutiv in Romania, cel mai titrat club de fotbal din lume – AC Milan si proiectul Milan Junior Camp (MJC), a anuntat banca intr-un comunicat de presa. Destinat copiilor intre 7 si 14 ani, Milan Junior Camp este un program gratuit

Intesa Sanpaolo Bank aduce in perioada 14 – 18 iunie, pentru a doua oara consecutiv in Romania, cel mai titrat club de fotbal din lume – AC Milan si proiectul Milan Junior Camp (MJC), a anuntat banca intr-un comunicat de presa. Destinat copiilor intre 7 si 14 ani, Milan Junior Camp este un program gratuit de pregatire sportiva, cu antrenorii centrului de juniori de la AC Milan. Noua editie se va desfasura tot pe stadionul FC Sportul Studentesc, unde anul trecut au fost prezenti Franco Baresi si Razvan Lucescu spre bucuria celor 200 de copii ce s-au antrenat in complexul Regie din Bucuresti.

Inscrierile pentru Milan Junior Camp se pot face pana pe 8 iunie, cel tarziu, exclusiv prin intermediul unitatilor Intesa Sanpaolo Bank din toata tara. Toate detaliile despre MJC, regulamentul oficial si alte informatii utile sunt disponibile pe microsite-ul dedicat acestui proiect: www.intesasanpaolobank.ro/mjc sau la Tel Verde 0800 800 888, apelabil gratuit din orice retea de telefonie mobila sau fixa.

„Asa cum se intampla peste tot in lume, Milan Junior Camp a trezit si in Romania pasiune si emotie in randul copiilor si al famiilor acestora, in egala masura. Grupul financiar Intesa Sanpaolo are o colaborare de succes de peste 20 de ani cu AC Milan in Italia si am facut eforturi sa continuam acest proiect in si Romania. Daca luna iunie va fi dedicata peste tot in lume fotbalului si Campionatului Mondial din Africa, in Romania cu siguranta prima saptamana de vacanta a copiilor va fi marcata de a doua editie Milan Junior Camp”, a declarat Riccardo Parasporo, Director General Adjunct Intesa Sanpaolo Bank.

Marele premiu al acestei tabere sportive de vara AC Milan va consta intr-o excursie la Milano pentru cei mai talentati 2 juniori, care vor participa la finala Milan Junior Camp Day. Primii 2 romani ce au castigat etapa locala MJC – Marius Cocirla (Bucuresti) si Sebastian Steriu (Ploiesti) au fost printre remarcatii galei de la Milano, ce a reunit anul trecut peste 400 de copii din 37 de tari. Acestia au defilat cu steagul Romaniei pe stadionul San Siro la pauza unui meci oficial al lui AC Milan din campionatul recent incheiat.

Toti participantii la Milan Junior Camp vor primi cate un kit complet de echipament sportiv original in culorile AC Milan (2 tricouri, 2 sorturi, 2 perechi de sosete si un rucsac). Desemnarea finala a participantilor la Milan Junior Camp se va face prin tragere la sorti, in limita locurilor disponibile pentru acest an, respectiv 110. Milan Junior Camp este unul dintre cele mai importante evenimente sportive destinate exclusiv copiilor ce au avut loc in Romania. Anul trecut Milan Junior Camp a avut loc in 160 de locatii diferite din 37 de tari si a implicat peste 15.000 de copiii si peste 300 de antrenori. AC Milan multumeste Intesa Sanpaolo Bank, principalul promotor MJC in Romania, FC Sportul Studentesc Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Parmalat Romania (Santal) si tuturor partenerilor locali pentru sustinerea acestei initiative.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos