Intesa Sanpaolo Bank a incheiat o noua conventie – APIA ZOOTEHNIA – pentru sustinerea fermierilor

Intesa Sanpaolo Bank a incheiat o noua conventie – APIA ZOOTEHNIA – pentru sustinerea fermierilor

Intesa Sanpaolo Bank si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) au semnat o noua conventie pentru acordarea de credite pentru finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii platilor nationale directe complementare in sectorul zootehnic la speciile de bovine si ovine/caprine. Cu scopul de a sustine fermierii, Intesa Sanpaolo Bank,

Intesa Sanpaolo Bank si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) au semnat o noua conventie pentru acordarea de credite pentru finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii platilor nationale directe complementare in sectorul zootehnic la speciile de bovine si ovine/caprine.

Cu scopul de a sustine fermierii, Intesa Sanpaolo Bank, prin creditul APIA – Zootehnia, finanteaza 90% din suma mentionata in Adeverinte. Atat creditul cat si dobanda urmeaza a fi restituite bancii la momentul incasarii sumelor de la APIA.

Creditul APIA – Zootehnia se acorda in RON, persoanelor juridice, persoanelor fizice autorizate si intreprinderilor individuale, care detin Adeverinte de Inregistrare Fermier emise de APIA si care respecta conditiile de eligibilitate specifice produsului. Un fermier, client Intesa Sanpaolo Bank, poate beneficia de maxim 2 credite de acest tip in acelasi timp, in cazul in care detine doua adeverinte emise de APIA, una pentru bovine si una pentru ovine/caprine. Pentru acest credit garantia principala o reprezinta sumele care urmeaza a fi incasate de fermieri de la APIA si care vor constitui principala sursa de rambursare a creditului.

Intesa Sanpaolo Bank crede in potentialul agriculturii si sustine permanent activitatea intreprinzatorilor din acest sector oferind o gama completa de produse ce pot sustine practic orice tip de nevoi de finantare specifice sectorului agricol:

– credite pentru activitatea curenta ("Recolta", "Umbrela – credit agricol de toamna", alte credite acordate in parteneriat cu APIA si FGCR)
– credite de investitii pentru achizitia de masini si echipamente agricole sau de co-finantare a proiectelor din fonduri structurale – Masura 121, 123, 312 sau alte masuri derulate prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR).
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos