Intesa a obtinut anul trecut un profit de 7,25 miliarde euro si isi mentine estimarile pentru 2008

Intesa a obtinut anul trecut un profit de 7,25 miliarde euro si isi mentine estimarile pentru 2008

Cel de-al cincilea creditor din Europa, Intesa Sanpaolo, a afisat un profit net de 7,25 miliarde euro (11,2 miliarde dolari) pentru anul trecut si si-a confirmat estimarile, in ciuda turbulentelor de pe piata, care au determinat alti competitori sa isi reduca previziunile, informeaza Reuters. Analistii au estimat, in medie, un profit net de 8,33 miliarde

Cel de-al cincilea creditor din Europa, Intesa Sanpaolo, a afisat un profit net de 7,25 miliarde euro (11,2 miliarde dolari) pentru anul trecut si si-a confirmat estimarile, in ciuda turbulentelor de pe piata, care au determinat alti competitori sa isi reduca previziunile, informeaza Reuters.

Analistii au estimat, in medie, un profit net de 8,33 miliarde euro, dar au avertizat asupra dificultatii de a face previziuni din cauza unei serii de elemente unice.

Analistii de la compania de consiliere financiara Cazenove au descris, intr-o nota, rezultatul ca fiind "solid", dar si-au redus estimarile cu 5% pentru acest an, pe fondul scaderii cu 44% a veniturilor din tranzactionare si a taxelor mai mici.
Intesa Sanpaolo a anuntat ca profiturile din tranzactionare au coborat la 1,008 miliarde euro in 2007, de la 1,799 miliarde in 2006.
NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos