Interamerican a lansat o asigurare pentru soferii prudenti

Interamerican a lansat o asigurare pentru soferii prudenti

Compania Interamerican a lansat un produs unic pe piata asigurarilor auto din Romania, Casco Light. Tariful sau reprezinta 30 la suta din prima unui Casco total, oferit de catre Interamerican. … Noul produs se pozitioneaza intre RCA (protectie obligatorie pentru daunele provocate din vina proprie) si CASCO (acoperire facultativa comprehensiva). Casco Light nu asigura vandalismul

Compania Interamerican a lansat un produs unic pe piata asigurarilor auto din Romania, Casco Light. Tariful sau reprezinta 30 la suta din prima unui Casco total, oferit de catre Interamerican. … Noul produs se pozitioneaza intre RCA (protectie obligatorie pentru daunele provocate din vina proprie) si CASCO (acoperire facultativa comprehensiva). Casco Light nu asigura vandalismul si incidentele pe care le provoaca soferul din vina sa. Concret, acesta este un produs pentru soferii prudenti. … Acopera prejudicii precum ar fi incendiu, furt (total sau partial), pericole naturale – inundatii, cutremur, grindina, furtuna, etc; spargerea parbrizului, caderi de aeronave… . Potrivit reprezentatilor firmei, daca in prezent exista 4 milioane de asiguratori in Romania, se urmareste atingerea unei cote de piata de 1%.

"CASCO Light este un program de asigurari, care ne ofera un avantaj competitiv prin raportul echitabil dintre riscurile acoperite, serviciile oferite si valoarea primei achitate", a precizat directorul de Proiecte, Rob Imhoff. De exemplu, pentru o masina in valoare de 10.000 de euro, prima de asigurare este de 180 de euro pe an, spre deosebire de Casco total, care costa 600 de euro.

Potrivit presedintelui Interamerican Romania, Timo van Voorden, "piata asigurarilor auto are o crestere accelerata in Romania si, implicit, un potential enorm. Este motivul pentru care am ales sa investim in dezvoltarea produsului CASCO Light si sa oferim clientilor nostri exact ceea ce isi doresc: tarif redus si acoperirea riscurilor pe care nu le poti controla". Acest produs in Olanda spre exemplu, detine 30% din portofoliul de asigurari, in timp ce in Grecia, reprezinta 60 de procente.

Printre avantajele de care beneficiaza cei care aleg acest produs sunt remorcarea gratuita in caz de accident rutier al autoturismului pana la cel mai apropiat service autorizat; decontarea reparatiilor (care se face direct cu unitatile service unde s-au efectuat reparatiile), posibilitatea extinderii acoperirii in afara teritoriului tarii, precum si reinnoirea automata a contractului de asigurare.

Interamerican este membru al concernului european Eureko, inregistrat la Utrech – Olanda, prezent in peste 10 tari europene. In 2005, Eureko a depasit suma de 6 miliarde de euro cifra de afaceri.

Nicoleta Margineanu

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos