Inscrierile pentru Bursa Intercultura in Italia continua pana pe 10 ianuarie 2013

Inscrierile pentru Bursa Intercultura in Italia continua pana pe 10 ianuarie 2013

Termenul limita pentru inscrierea si trimiterea dosarelor pentru programul Bursa Intercultura ce ofera liceenilor posibilitatea de a studia in Italia a fost prelungit pana pe 10 ianuarie 2013. Initiata si sustinuta de Intesa Sanpaolo Bank, Bursa Intercultura a ajuns la cea de-a VI editie si se adreseaza tuturor elevilor de liceu din Romania, care in

Termenul limita pentru inscrierea si trimiterea dosarelor pentru programul Bursa Intercultura ce ofera liceenilor posibilitatea de a studia in Italia a fost prelungit pana pe 10 ianuarie 2013. Initiata si sustinuta de Intesa Sanpaolo Bank, Bursa Intercultura a ajuns la cea de-a VI editie si se adreseaza tuturor elevilor de liceu din Romania, care in anul scolar curent studiaza in clasa a 9-a sau a 10-a (nascuti intre 01.01.1996 – 01.06.1998 pentru posibilitatea de a efectua 1 an scolar (clasa a 10-a sau a 11-a), in Italia.

Bursa Intercultura acopera toate cheltuielile necesare, inclusiv transportul si cazarea si ofera castigatorilor sansa de a petrece un an intr-o familie italiana. Detalii complete despre programul de burse Intercultura, formularele de inscriere, testimoniale ale altor liceeni romani care au absolvit acest program si alte informatii utile sunt disponibile in sectiunea Cariere a web site-ului Intesa Sanpaolo Bank, in orice unitate teritoriala Intesa Sanpaolo Bank sau apeland gratuit Serviciul Tel Verde 0800.800.888.

Selectia candidatilor pentru Bursa Intercultura se va face in mod obiectiv, in Italia, direct de catre Fundatia Intercultura/AFS, co-organizatoare a acestui program. Procesul de selectie consta in mai multe etape si va fi finalizat in primul trimestru din 2013, iar castigatorii Bursei Intercultura vor fi anuntati public.

Toti candidatii eligibili interesati de Bursa Intercultura si de un an de studiu in Italia trebuie sa completeze si sa trimita aplicatiile pana la noul termen limita, respectiv 10.01.2013.

Pentru detalii complete si formulare ce trebuie completate pentru Bursa Intercultura CLICK AICI

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos