Inovatie Bancpost: credit ipotecar cu asigurare de somaj

Inovatie Bancpost: credit ipotecar cu asigurare de somaj

Bancpost anunta lansarea unui nou produs – SIGUR ACASA – credit ipotecar cu asigurare de risc de somaj. "Caracteristicile noului produs ofera clientilor cea mai buna optiune de pe piata in conditii de siguranta in acest moment", precizeaza oficialii Bancpost intr-un comunicat de presa.   Creditul ipotecar “SIGUR ACASA” ofera clientilor multiple avantaje, prin care

Bancpost anunta lansarea unui nou produs – SIGUR ACASA – credit ipotecar cu asigurare de risc de somaj. "Caracteristicile noului produs ofera clientilor cea mai buna optiune de pe piata in conditii de siguranta in acest moment", precizeaza oficialii Bancpost intr-un comunicat de presa.  

Creditul ipotecar “SIGUR ACASA” ofera clientilor multiple avantaje, prin care se diferentiaza de celelalte produse de pe piata, respectiv:
* Dobanda fixa pentru primii trei ani incepand de la 7,95%;
* Rate lunare fixe in primii trei ani;
* Pana la 12 rate de credit asigurate in caz de somaj in primii trei ani;
* Polita de asigurare de viata pentru toata durata creditului;
* Primele de asigurare platite de banca;
* Perioada maxima de creditare 35 de ani;
* Comision lunar de administrare zero.

Bancpost ofera acest produs incepand de astazi, 8 martie 2010, in toate cele 286 de unitati aflate pe intreg teritoriul tarii. Campania de comunicare prin care este promovat creditul ipotecar are la baza conceptul de familie. O familie “asezata”, dar si moderna, prietenoasa si plina de umor, ale carei nevoi financiare sunt rezolvate de produsele Bancpost. Pentru ca intelege importanta relatiilor din cadrul familiei si alegerile financiare pe care trebuie sa le faca membrii acesteia, Bancpost devine un partener important si de incredere pentru intreaga familie. Informatii suplimentare referitoare la creditul ipotecar “SIGUR ACASA”  sunt disponibile pe site-ul bancii, www.bancpost.ro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos