ING vizeaza un loc in primele 5 banci din Romania

ING vizeaza un loc in primele 5 banci din Romania

Misu Negritoiu, CEO ING Bank Romania, a anuntat ca un deziderat important in ceea ce priveste activitatea institutiei de credit pe urmatorii ani pe piata autohtona il constituie pozitionarea pe una dintre primele cinci pozitii in topul bancilor din tara noastra. "Avem ca obiectiv pentru urmatorii 3 – 5 ani pozitionarea ING Bank in primele

Misu Negritoiu, CEO ING Bank Romania, a anuntat ca un deziderat important in ceea ce priveste activitatea institutiei de credit pe urmatorii ani pe piata autohtona il constituie pozitionarea pe una dintre primele cinci pozitii in topul bancilor din tara noastra. "Avem ca obiectiv pentru urmatorii 3 – 5 ani pozitionarea ING Bank in primele cinci banci universale din Romania", a precizat seful bancii. Domnia sa considera ca aceasta tinta va implica redimensionarea retelei teritoriale a ING Bank, care numara in prezent 220 de agentii. "Reteaua teritoriala este optima acum, dar nu este suficienta pentru obiectivul de a ajunge in primele 5 banci din Romania. In 2012-2013 vom revizui obiectivele in sensul cresterii numarului de unitati bancare", a subliniat Misu Negritoiu. Pentru 2011, banca isi propune cresterea activelor cu 15-20%, cresterea veniturilor cu circa 10%, scaderea corespunzatoare a cheltuielilor si cresterea profitului cu 10-15%. "Ne propunem pentru 2011 un ritm de crestere mai rapid fata de ritmul pietei, in principal prin cresterea distributiei produselor si serviciilor noastre si valorificarea pozitiei excelente in mediul on-line prin ING Home’Bank si ING Online", a mentionat CEO-ul ING Bank.

Creditarea continua sa fie anemica

Oficialul bancii olandeze nu se asteapta la o crestere substantiala a creditarii in 2011, precizand faptul ca majorarea se va situa in jurul valorii de 5%. "Cererea isi revine oarecum, dar aceasta este combinata cu o disponibilitate scazuta de a acorda imprumuturi din partea bancilor", sustine Misu Negritoiu.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos