ING te trimite la Disneyland

ING te trimite la  Disneyland

Lumea virtuala creata de ING s-a mai imbogatit cu o locatie: www.ingpentrucopii.ro. Aceasta noua pagina, dedicata celor mici, se adauga celor create ING cu prilejul lansarii campaniei pentru pensiile private. Comunicarea ING cu acest prilej s-a remarcat si printr-o importanta si diverse prezenta pe Internet, unde compania a creat un adevarat univers ING, prin www.consultanting.ro,

Lumea virtuala creata de ING s-a mai imbogatit cu o locatie: www.ingpentrucopii.ro. Aceasta noua pagina, dedicata celor mici, se adauga celor create ING cu prilejul lansarii campaniei pentru pensiile private. Comunicarea ING cu acest prilej s-a remarcat si printr-o importanta si diverse prezenta pe Internet, unde compania a creat un adevarat univers ING, prin www.consultanting.ro, www.taraing.ro si www.cumaratlapensie.ro.

Noul proiect ingpentrucopii.ro promoveaza produsele de asigurare destinate copiilor. Pagina este atractiva, plina de animatie si culoare, in concordanta cu noua imagine promovata de banca si lumea celor carora li se adreseaza produsele promovate, copii.

Elementul central al site-ul este campania promotionala demarata de ING Asigurari de Viata, in cadrul careia orice familie care va incheia un Plan Financiar pentru Copii, in perioada 15 februarie – 15 aprilie 2008, poate sa castige una dintre cele 3 excursii la Disneyland Paris. Fiecare excursie este pentru 4 persoane, respectiv castigatorul excursiei plus inca 3 persoane: copii, sotul sau sotia. Compania asigura 4 zile de joaca in cel mai mare parc de distractii din Europa, plus transportul, cazarea cu mic dejun, asigurare de calatorie, intrarea in parcul Disneyland.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti si vor fi sunati imediat, iar numele lor vor fi afisate pe site. Acestia vor trebui sa aleaga data plecarii, oricand in una din zilele cuprinse intre 26 mai si 1 iulie 2008. Tot prin tragere la sorti se vor  putea castiga si masinute de Formula 1, ING Renault. Acesta se acorda pentru fiecare zi, de luni pana vineri, pe toata perioada de desfasurare a promotiei.

Planurile Financiare pentru Copii sunt o modalitate de planificare a resurselor financiare ale familiei in folosul copiilor. Prin intermediul Planurilor financiare pentru copii, parintii, bunicii sau alte rude pot acumula bani pentru viitorul copiilor lor. Un plan financiar are avantajele specifice unei asigurari de viata. Copilul se bucura de protectie pe perioada contractului, iar in cazul decesului parintelui in aceasta perioada, ING va prelua plata primelor. Cei interesati  pot alege intre doua planuri financiare: Debut 18 si Academica. Produse ofera  posibilitatea alegerii valoarii rentelor de care va putea beneficia ulterior copilul, precum si contributiile lunare. Totodata, este  posibila obtinerea nivelului de protectie dorit prin atasarea uneia sau mai multor asigurari suplimentare.

Ludmila Cucia

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos