ING s-a mutat la spa, restaurant si apoi banking

ING s-a mutat la spa, restaurant si apoi banking

Olandezii de la ING Bank au renuntat la palatul din soseaua Kiseleff care le-a servit drept sediu central timp de peste 15 ani si tocmai s-au mutat in turnul de birouri Crystal Tower recent dat in folosinta pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, in apropierea Pietei Victoriei. Cladirea are 14 etaje si o suprafata inchiriabila de

Olandezii de la ING Bank au renuntat la palatul din soseaua Kiseleff care le-a servit drept sediu central timp de peste 15 ani si tocmai s-au mutat in turnul de birouri Crystal Tower recent dat in folosinta pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, in apropierea Pietei Victoriei. Cladirea are 14 etaje si o suprafata inchiriabila de peste 18.000 de metri patrati.

 

 

 

 

 

Un etaj cu facilitati de fitness si spa, un altul pentru restaurant si un heliport se numara printre "accesoriile" turnului de 15 etaje in care deja s-au mutat 500 de angajati ai ING. Turnul Crystal Tower este singura cladire ocupata de o banca din Bucuresti care va avea asemenea facilitati, potrivit ZF.

 

Mai ramâne sa fie transferata si divizia de retail, care înca poate functiona în complexul S Park, unde contractul de închiriere expira în circa doi ani. Sucursala ING din Kiseleff a ocupat o vila din ansamblul Metropolis Center aflata în imediata vecinatate a turnului.

 

Citeste pe ZF

Citeste si

Angajatii Raiffeisen Bank se muta la… mall

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos