ING intra pe piata cardurilor de credit

ING intra pe piata cardurilor de credit

ING bank a lansat ieri primul card de credit al bancii. Cardul este unul in lei si are o dobanda de 18%/an. Potrivit bancii, singurul comision este cel de administrare anuala, in valoarea de 18 lei. ING Credit Card se adreseaza persoanelor fizice, cu venituri lunare minime de 600 lei. Suma maxima ce poate fi

ING bank a lansat ieri primul card de credit al bancii. Cardul este unul in lei si are o dobanda de 18%/an. Potrivit bancii, singurul comision este cel de administrare anuala, in valoarea de 18 lei. ING Credit Card se adreseaza persoanelor fizice, cu venituri lunare minime de 600 lei. Suma maxima ce poate fi trasa este de maxim 3 salarii, insa nu mai mult de 50.000 de lei. Perioada maxima de gratie, in care nu se plateste dobanda, este de 45 de zile.

Cu o dobanda de 18%, cardul de credit al ING se plaseaza intre cele mai ieftine produse din piata, alaturi de cardul MasterCard de la CEC (17,5%) si cel Visa Classic de la Carpatica.

Noul card ING beneficiaza de tehnologia cu cip. Suplimentar, pentru securitate, banca ofera un serviciu SMS, prin care clientii sunt alertati ori de cate ori efectueza o tranzactie mai mare de 300 de lei. De asemenea, clientul primeste SMS si in momentul in care limita de credit ajunge la 300 de lei. Mai mult, bunurile cumparate cu ING Credit Card beneficiaza de o asigurare pe 90 de zile impotriva deteriorarii, distrugerii sau furtului. Asiguratorul, compania Cardif Assurance, nu va acoperi insa daune mai mici de 100 lei.

Potrivit oficialilor bancii, ING vrea sa atraga prin intermediul noului card de credit inca 500.000 de clienti pana in 2009. In prezent, banca are 500.000 de clienti pe segmentul cardurilor de debit, acolo unde ofera unul dintre produsele „vedeta" ale pietei, cardul Cont’Rol. La inceputul acestei saptamani, ING a majorat dobanda pentru Cont’Rol, la 7%. Aceasta este a doua majorare de dobanda operata de banca in mai putin de o luna, dupa ce in a doua parte a lui ianuarie dobanda urcase la 6,3%, de la 5,9%. Cele doua masuri ale bancii cumuleaza o crestere de dobanda de 1,1 puncte procentuale. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos