ING deschide o sucursala pentru companii la Valcea

ING Bank Romania deschide astazi la Ramnicu Valcea prima sucursala bancara pentru companii. ING Bank Ramnicu Valcea va oferi companiilor intreaga gama de produse si servicii disponibile la nivel national, de la plati si schimburi valutare pana la credite, servicii de custodie si solutii de electronic si internet banking. “Ramnicu Valcea este un oras in

ING Bank Romania deschide astazi la Ramnicu Valcea prima sucursala bancara pentru companii. ING Bank Ramnicu Valcea va oferi companiilor intreaga gama de produse si servicii disponibile la nivel national, de la plati si schimburi valutare pana la credite, servicii de custodie si solutii de electronic si internet banking.

“Ramnicu Valcea este un oras in plina dezvoltare iar companiile de aici au nevoie de produse si servicii competitive si din ce in ce mai sofisticate. Credem ca ING, prin oferta sa complexa si adaptata nevoilor specifice ale fiecarui client, poate contribui la succesul companiilor care activeaza pe plan local”, a declarat dl. Misu Negritoiu, Director General al ING Bank Romania.

La inaugurare au participat oficialitati locale, reprezentanti ai mass-media si ai celor mai importante companii care activeaza in Ramnicu Valcea si in regiune. Importanta deschiderii sucursalei din Ramnicu Valcea pentru ING Bank a fost marcata de prezenta dlui. Rutger Koopmans, Director pentru Companii Medii in cadrul ING Wholesale Banking si a dlui. Igno van Waesberghe, Director Executiv pentru Europa Centrala si de Est ING Wholesale Banking alaturi de dl. Misu Negritoiu, Director General al ING Bank Romania si dl. Ionut Encescu, Director al Sucursalei ING Bank Ramnicu Valcea.

ING Bank este prezenta in Ramnicu Valcea din anul 2006, prin intermediul a doua unitati de servicii bancare pentru persoane fizice – ING Self’Bank. ING Self’Bank pune in practica un concept inovator, prin care clientul isi poate gestiona zilnic fondurile proprii, sapte zile pe saptamana, intre orele 7 si 23. Acest sistem permite costuri mai scazute si economie de timp in comparatie cu reteaua bancara clasica. In cadrul ING Self’Bank, Bancomat+ ofera clientilor posibilitatea de a depune sau retrage numerar in moneda nationala, precum si de a-si verifica soldul, intr-o zona perfect securizata iar Multimat ofera alta gama de operatiuni bancare, incluzand transferuri intre conturi, schimburi valutare sau obtinerea extraselor de cont. De asemenea, prin intermediul Multimat clientii pot sa isi achite facturile curente (telefon, gaze, electricitate) in cateva minute.

In prezent, ING Bank are 23 de sucursale bancare pentru companii si peste 110 unitati pentru persoane fizice.

Adresa ING din Ramnicu Valcea:Adresa – Str. Regina Maria nr. 7, Bloc C1, Complex Gama, Parter / Tel – Tel.: 0250 702 535

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos