ING Bank Romania a marit dobanda la contul curent ContROL pana la 7,5% pe an

ING Bank Romania a marit dobanda la contul curent ContROL pana la 7,5% pe an

ING Bank Romania a marit de miercuri dobanda la produsul de cont curent cu card atasat ING Card Cont’ROL de la 7% la 7,5% pe an, a anuntat banca joi intr-un comunicat. Dobanda se calculeaza zilnic, de la primul leu, si se vireaza in cont la finalul fiecarei luni. "Pentru 2008 mizam pe o crestere

ING Bank Romania a marit de miercuri dobanda la produsul de cont curent cu card atasat ING Card Cont’ROL de la 7% la 7,5% pe an, a anuntat banca joi intr-un comunicat.

Dobanda se calculeaza zilnic, de la primul leu, si se vireaza in cont la finalul fiecarei luni.

"Pentru 2008 mizam pe o crestere cu 50% a numarului de clienti din randul persoanelor fizice, crestere sustinuta prin extinderea retelei si a portofoliului de produse, dar si prin imbunatatirea ofertei deja existente. Este motivul pentru care am decis o noua majorare a dobanzii pentru ING Card Cont’ROL, la 7,5%", a declarat directorul executiv responsabil de divizia de retail bancar a ING Bank Romania, Albert Roggemans.

ING Bank Romania a mai marit o data dobanda, la acelasi cont curent, la finalul lunii februarie, de la 6,3% la 7% pe an.

Posesorii cardului cu cip atasat contului curent – ING Card – au posibilitatea sa faca depuneri si retrageri de numerar, sa plateasca facturi, sa faca transferuri de bani, schimburi valutare, cumparaturi in tara si strainatate si tranzactii pe internet.

Operatiunile efectuate prin ING Card Cont’ROL pot fi urmarite si prin serviciul de internet ING Home’Bank.
NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos