Inceput de an bogat in reduceri de dobanzi la credite

Inceput de an bogat in reduceri de dobanzi la credite

Se inmultesc ieftinirile de credite la acest inceput de an. Am putea vorbi chiar de un trend, dupa ce inca o banca a anuntat reduceri de dobanzi la imprumuturile acordate. Si este vorba de cea mai mare banca din Romania. Astfel, BCR anunta reducerea cu pana la 1,2 punte procentuale a dobanzii la creditele imobiliare

Se inmultesc ieftinirile de credite la acest inceput de an. Am putea vorbi chiar de un trend, dupa ce inca o banca a anuntat reduceri de dobanzi la imprumuturile acordate. Si este vorba de cea mai mare banca din Romania. Astfel, BCR anunta reducerea cu pana la 1,2 punte procentuale a dobanzii la creditele imobiliare si ipotecare in valuta (Camin Super BCR si, respectiv Rezidential Super BCR). De asemenea, banca a extins perioada maxima de acordare a acestora doua credite de la 25 la 30 de ani.

La jumatatea lunii ianuarie, alte doua banci, Volksbank si Raiffeisen Bank, au anuntat reduceri de dobanzi la credite, in cadrul unor campanii promotionale. In cazul Volksbank, reducerile au vizat creditele in lei, cele ipotecare, de nevoi cu ipoteca si cele auto. Noua dobanda este de 5,95%/an, cea mai mica de pe piata pentru imprumuturile in lei. Raiffeisen Bank a ales sa ieftineasca creditele de nevoi personale in euro, oferind dobanzi doua pachete de finantare cu dobanzi reduse: 5.000 euro pe o durata de 10 ani cu o dobanda de 10,9% (reducere cu un punct procentual fata de dobanda standard) si 10.000 euro pe o durata de 10 ani cu o dobanda de 8,9% (reducere cu 3 puncte procentuale fata de dobanda standard).

Noile dobanzi pentru imprumutul Camin Super BCR:
EURO
– Dobanda fixa pe o perioada de 1 an – 6,2%
– Dobanda fixa pe o perioada de 2 ani – 7,2%
– Dobanda variabila pe intreaga perioada de creditare, stabilita in functie de dobanda de referinta BCR (variabila), la care se adauga o marja fixa – 8,7% (1-30 ani) si 8,4% (maxim 1 an)
USD
–  Dobanda fixa pe o perioada de 1 an – 7,5%
–  Dobanda fixa pe o perioada de 2 ani – 8,5%
–  Dobanda variabila pe intreaga perioada de creditare stabilita in functie de dobanda de referinta BCR (variabila), la care se adauga o marja fixa – 9,25% (1-30 ani) si 9,15% (maxim 1 an)

Noile  dobanzi pentru imprumutul Rezidential Super BCR
EURO
– Dobanda fixa pe o perioada de 1 an – 6,2%
– Dobanda fixa pe o perioada de 2 ani – 7,2%
– Dobanda revizuibila pe intreaga perioada de creditare – 8,853% (se stabileste in functie de cotatiile EURIBOR la 6 luni pentru creditele in EUR si LIBOR la 6 luni pentru creditele in USD, la care se adauga o marjă fixa)
USD
– Dobanda fixa pe o perioada de 1 an – 7,5%
– Dobanda fixa pe o perioada de 2 ani – 8,5%
– Dobanda revizuibila pe intreaga perioada de creditare – 9,37% (se stabileste in functie de cotatiile EURIBOR la 6 luni pentru creditele in EUR si LIBOR la 6 luni pentru creditele in USD, la care se adauga o marja fixa)

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos