Incepe campionatul de fotbal al bancherilor

Incepe campionatul de fotbal al bancherilor

Saptamana Financiara anunta ca astazi va debuta prima editie a Campionatului Bancherilor "Samsung". Meciurile de fotbal se vor juca pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Sportul Studentesc, competitia fiind organizata de Direkt Media Company in colaborare cu Silver Clean Prest. 16 banci au fost impartite in patru grupe preliminare, capii de serie fiind semifinalistele

Saptamana Financiara anunta ca astazi va debuta prima editie a Campionatului Bancherilor "Samsung". Meciurile de fotbal se vor juca pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Sportul Studentesc, competitia fiind organizata de Direkt Media Company in colaborare cu Silver Clean Prest. 16 banci au fost impartite in patru grupe preliminare, capii de serie fiind semifinalistele anului trecut, cand intrecerea a fost organizata de Progresul Bucuresti.

Grupa A  Grupa B Grupa C Grupa D
ABN Amro Bank   Banca Transilvania  ING Bank  Piraeus Bank 
Millennium Bank Alpha Bank  Emporiki Bank  Credit Europe Bank 
BCR  BRD  OTP Bank  Citi Bank 
CEC  Bancpost  Porsche Bank  Volksbank 

Primele doua meciuri sunt programate pentru astazi, de la ora 18.00, Banca Transilvania urmand sa dea piept cu Bancpost, iar Piraeus Bank va juca cu Volksbank. Potrivit revistei "Saptamana Financiara", campionatul este programat sa se incheie la finalul lunii aprilie, urmand ca echipa castigatoare sa evolueze intr-un meci demonstrativ impotriva unei selectionate de vedete din fotbal si show-biz. 

ANUNT IMPORTANT. In perioada 17 – 19 aprilie 2008, la Institutul Bancar Roman, va avea loc cea de-a doua editie a TARGULUI BANKINGJOBS. Evenimentul ofera tuturor celor care doresc sa se angajeze in domeniul bancar un bun prilej de a intra in contact direct cu specialistii de resurse umane ale institutiilor de credit. Alte detalii pe www.targulbankingjobs.ro .

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos