In perioada 18 ianuarie-1 februarie se pot cumpara obligatiuni SSIF Broker

In perioada 18 ianuarie-1 februarie se pot cumpara obligatiuni SSIF Broker

Investitorii vor avea posibilitatea sa realizeze, in perioada 18 ianuarie – 1 februarie, plasamente in obligatiunile emise de firma de intermediere SSIF Broker din Cluj-Napoca, care vor ramane dupa exercitarea dreptului de subscriere a actionarilor. SSIF Broker realizeaza, in perioada 3 ianuarie – 1 februarie 2007, o oferta publica de vanzare de obligatiuni cu bonuri

Investitorii vor avea posibilitatea sa realizeze, in perioada 18 ianuarie – 1 februarie, plasamente in obligatiunile emise de firma de intermediere SSIF Broker din Cluj-Napoca, care vor ramane dupa exercitarea dreptului de subscriere a actionarilor.
SSIF Broker realizeaza, in perioada 3 ianuarie – 1 februarie 2007, o oferta publica de vanzare de obligatiuni cu bonuri optionale de subscriere de actiuni, in valoare totala de 25 milioane de lei (7,1 mil. euro). Oferta se deruleaza in doua etape, astfel ca in perioada 3 ianuarie – 17 ianuarie, actualii actionari isi vor putea exercita dreptul de preferinta, urmand ca oferta publica propriu-zisa sa se deruleze in intervalul 18 ianuarie – 1 februarie.

Numarul minim de obligatiuni care pot fi subscrise este de o obligatiune in prima faza a ofertei, respectiv 1.000 de obligatiuni in cea de-a doua etapa. Societatea ofera 10 milioane de titluri, cu valoare nominala de 2,5 lei, egala cu pretul de subscriere. Dobanda va fi platita semestrial, rata fiind de 6% pe an. Obligatiunile au scadenta la 30 de luni. Bonurile optionale de subscriere in actiuni vor putea fi tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti in a doua jumatate a penultimei luni a duratei de viata a obligatiunilor, iar subscrierea actiunilor pe baza acestor bonuri va fi posibila la scadenta.

Oferta va fi considerata incheiata cu succes daca se va inregistra un grad de subscriere de cel putin 70%. Compania are peste 3.500 de actionari, persoane fizice si juridice, fiind singura societate de brokeraj listata la Bursa.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos