Imprumuturi mai ieftine prin sistemul de economisire-creditare

Imprumuturi mai ieftine prin sistemul de economisire-creditare

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a redus dobanzile la cele doua tipuri de finantari imediate cu ipoteca pentru domeniul locativ: creditele cu avans si fara avans, a anuntat institutia intr-un comunicat de presa. Astfel, dobanda la creditul cu avans ZERO este, incepand cu aceasta luna, 7.9% pe an fixa la lei, pentru creditul garantat cu

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a redus dobanzile la cele doua tipuri de finantari imediate cu ipoteca pentru domeniul locativ: creditele cu avans si fara avans, a anuntat institutia intr-un comunicat de presa. Astfel, dobanda la creditul cu avans ZERO este, incepand cu aceasta luna, 7.9% pe an fixa la lei, pentru creditul garantat cu ipoteca, fata de 11,9% cat era pana in acest moment. Dupa maxim 60 luni, dobanda se reduce de la 7,9% la 4,5%, fixa pe toata perioada de rambursare a creditului.

"Ne bucuram sa anuntam acest val de reduceri la dobanzile la credite. Astfel ca, in acest moment, putem spune ca oferim credite in lei cu cele mai mici dobanzi fixe de pe piata. Este foarte simplu: clientul care are nevoie acum de bani, acceseaza un credit ipotecar, fara avans, cu dobanda fixa de 7,9%, iar dupa maxim 5 ani dobanda se reduce la 4,5%, fixa pe toata perioada de rambursare ramasa. Este important sa subliniez si faptul ca produsele noastre sunt unele dintre cele mai sigure produse financiare de pe piata. Clientii nostri sunt la adapost de fluctuatiile pietei monetare sau valutare atat pe partea de creditare cat si pe partea de economisire, pentru ca dobanzile sunt fixe si cunoscute inca de la inceput de client." a declarat Andrei Stamatian, presedinte Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

In plus, pentru cei care dispun deja de 40% sau 50% din suma de care au nevoie, RBL a scazut dobanda Creditului Intermediar la o valoare de 6.9% pe an la lei pentru creditul garantat cu ipoteca, fata de 8,9% cat era pana in prezent.
Dupa maxim 60 luni si imprumutul Intermediar se transforma automat in Credit Locativ cu o dobanda de 4,5% sau 6% pe an la lei, in functie de varianta de produs aleasa de client, fixa pe toata perioada de rambursare.

Reducerea dobanzilor la creditele fara avans si intermediare este valabila pana pe data de 30 septembrie 2010. Astfel, clientii pot beneficia de dobanzile avantajoase si fixe (7,9% si 6,9%) pe toata perioada de rambursare daca solicita creditul in aceasta perioada. Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera produse de economisire-creditare, orientate spre imbunatatirea situatiei locative. Clientii care incheie un contract de economisire-creditare trebuie sa economiseasca o perioada de timp, urmand ca, ulterior sa aiba posibilitatea accesarii unui credit cu dobanda fixa de 4,5 % pe an sau 6%, in functie de produsul ales.

Banca ofera clientilor sai doua variante de produse destinate imbunatatirii domeniului locativ:

a) Varianta 1
– dobanda la sold economisit: 1,5%
– sold minim economisit: 40% din suma contractata
– rata dobanzii la credit: 4,5%

b) Varianta 2
– dobanda la sold economisit: 3 %
– sold minim economisit: 50% din suma contractata
– rata dobanzii la credit: 6%

Comisioanele practicate de RBL sunt:
ð    Comision rambursare anticipata: ZERO (0)
ð    Comision deschidere contract de economisire-creditare: 1,2%
ð    Comision de administrare anual: 36 Lei.
ð    Comision acordare credit locativ: 3%

Finantarile acordate de Raiffeisen Banca pentru Locuinte sunt folosite atat pentru renovare, modernizare, extindere, constructie sau cumparare de locuinte, cat si pentru refinantarea altor credite ipotecare/imobiliare, contractate de la alte banci. Produsele oferite de RBL sunt vandute in prezent prin cele peste 550 de agentii Raiffeisen Bank si la partenerul de afaceri Consultanta Financiara Germana.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos