Imobil pentru banci si companii de asigurari

Imobil pentru banci si companii de asigurari

Compania Regatta promoveaza un exceptional imobil de birouri, ideal pentru bancile si companiile de asigurari aflate in cautare de sedii. Cladirea este  localizata la intersectia bulevardului Stefan cel Mare cu Tunari… la numai cateva minute distanta de Calea Dorobanti si Piata Victoriei, urmand a fi una dintre cele mai usor accesibile din Capitala. Imobilul este

Compania Regatta promoveaza un exceptional imobil de birouri, ideal pentru bancile si companiile de asigurari aflate in cautare de sedii. Cladirea este  localizata la intersectia bulevardului Stefan cel Mare cu Tunari… la numai cateva minute distanta de Calea Dorobanti si Piata Victoriei, urmand a fi una dintre cele mai usor accesibile din Capitala. Imobilul este compus din subsol, parter si cinci etaje, oferind o suprafata totala utila de 1454 mp. In medie, un nivel ofera o suprafata utila de cca. 200 mp. Printre dotarile si amenjarile disponibile se numara open space pe fiecare nivel, finisaje moderne, grupuri sanitare pe fiecare nivel, instalatie de climatizare. In ceea ce priveste facilitatile de parcare sunt disponibile 5-6 locuri in subsol, precum si pe celelalte 3 strazi adiacente imobilului.

„Acest imobil este una dintre putinele oferte de foarte buna calitate disponibile in acest moment. Prin caracteristicile sale inchirierea de spatiu devine o afacere foarte profitabila: obtii nu numai un sediu elegant, ci si unul foarte eficient. Cu deschidere directa la doua strazi foarte circulate, cladirea beneficiaza de o foarte buna vizibilitate. De asemenea, accesul la si de la aceasta cladire este usor, facand legatura cu doua dintre cele mai importante zone ale orasului: zona de nord si cea ultra-centrala," a declarat Mihaela Raducanu, directorul departamentului Inchirieri, Regatta.

Lucrarile de constructie incepute in luna octombrie 2005 vor fi finalizate in primul trimestru 2007. Investitia apartine grupului Amerinvest, dezvoltator de asemenea proiecte imobiliare de marime medie si a fost proiectata de SC. Front Studio S.R.L. si construita de S.C. Angora Construct S.R.L. Aceasta cladire este ridicata pe structura de stalpi si grinzi de beton armat combinate pe un nod de diafragme, pentru o mai mare rezistenta, cu tamplarie din aluminiu si suprafata vitrata mare de tip termopan cu geamuri Low E reflexiv, pentru un transfer redus de caldura.
 
Din 2007, alte birouri in nordul Capitalei

Un nou proiect din clasa A, Nord City Tower, va intra pe piata spatiilor de birouri bucurestene, in zona Pipera, in imediata apropiere a unor cunoscute show-room-uri.
Cladirea este programata spre finalizare in primul trimestru al anului 2007. Imobilul este structurat pe subsol, parter, mezanin si noua etaje, avand o suprafata totala de 12,230mp.

„Aparitia a noi cladiri de birouri de clasa A este o veste foarte buna pentru piata spatiilor de birouri, lipsita in ultima perioada de asemenea oferte. Exista o foarte mare cerere pentru cladirile noi, localizate central si ultra-central, cu mare vizibilitate si accesibilitate. Un bun exemplu este zona de nord a Bucurestiului (Piata Romana – Piata Victoriei – Baneasa – Aviatiei – Pipera). Cladirile care ofera parcari, subterane sau supraterane, sunt foarte cautate in ziua de azi," a declarat Mihaela Raducanu, directorul departamentului Inchirieri, Regatta.

Conform acesteia inca unul dintre avantajele imobilului, in afara de calitatea extraordinara si suprafata generoasa, este locatia. Cladirea dedicata inchirierii este amplasata intr-una dintre zonele care a cunoscut o dezvoltare exploziva in ultimii ani. Nord City Tower asigura vizibilitate si accesibilitate, fiind una dintre cele mai „fierbinti" oferte de pe piata.

„Romania se confrunta cu o lipsa de spatii de birouri intr-o perioada in care economia se dezvolta, companiile evolueaza si se extind si noi firme se deschid. Construirea unor cladiri precum aceasta splendida oferta din Pipera este un semnal pentru investitorii care ar trebui sa accelereze construirea de spatii de birouri de calitate atat pentru inchiriere cat si pentru vanzare, uramand exemplul developerilor imobilului despre care vorbim," a adaugat Raducanu.

Deoarece o cladire de clasa A respecta o serie de standarde, aici sunt disponibile 95 de locuri de parcare, bar/restaurant, bucatarie amenajata, fara a mai mentiona dotarile de tip climatizare si unitati sanitare amenajate. Unul dintre elemente deosebite ale Nord City Tower este etajul noua dedicat zonei de relaxare punand la dispozitia chiriasilor un minunat salon si un delicios restaurant. Cladirea este caracterizata de open space pe fiecare nivel. De asemenea beneficiaza de lumina naturala pe toate laturile.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos