Iata bancile ce au epuizat plafonul de la Prima Casa 3 si cine urmeaza

Iata bancile ce au epuizat plafonul de la Prima Casa 3 si cine urmeaza

Tot mai multe banci anunta epuizarea plafonului alocat de FNGCIMM in cadrul programului „Prima casa” – editia 2011. Raiffeisen Bank, Garanti Bank, OTP Bank, CEC Bank si Bank Leumi au consumat sumele alocate de Fondul de Garantare. Pana in luna martie au fost acordate garantii in valoare de 101 milioane de euro . Aceste institutii

Tot mai multe banci anunta epuizarea plafonului alocat de FNGCIMM in cadrul programului „Prima casa” – editia 2011. Raiffeisen Bank, Garanti Bank, OTP Bank, CEC Bank si Bank Leumi au consumat sumele alocate de Fondul de Garantare. Pana in luna martie au fost acordate garantii in valoare de 101 milioane de euro . Aceste institutii de credit  au consumat 17,5% din garantiile statului in cadrul programului „Prima casa” pentru anul 2011, potrivit datelor obtinute de Fin.ro.

Totodata, alte cinci banci si-au epuizat in mare parte plafonul si estimeaza ca in perioada imediat urmatoare vor finaliza si ultimele dosare aflate in diferite stadii de analiza si aprobare. BCR, BRD, Millennium Bank, Banca Romaneasca se apropie de "fundul sacului".

Cele 10 institutii de credit  detin 81,25% din totalul garantiilor acordate de stat in cadrul programului „Prima casa 3”.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos